19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Galaxy Eco

Marca Albatros a reusit sa castige tot mai mult increderea cumparatorilor, gratie produselor bune din punct de vedere calitativ, pe care le-a adus pe piata. Printre acestea, se numara si aspiratorul Albatros Galaxy Eco despre care am auzit numai lucruri bune, de aceea am decis sa ii realizam o analiza ampla pentru a vedea daca este sau nu pe placul tuturor utilizatorilor.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un o carcasa simpatica, de culoare rosie. Butoanele sunt amplasate la indemana pentru un acces facil atunci cand faci curatenie. Cantareste 6 kg.

Specificatii

Albatros Galaxy Eco este un aspirator cu sac potrivit pentru aspirarea suprafetelor dure, ce ofera o putere de aspirare de 300 W. Asigura o capacitate de colectare generoasa de 4 litri.

Dispune de microfiltru care va asigura un aer purificat, retinand particulele de praf.

Datorita accesoriului pentru spatii inguste vei reusi sa patrunzi si in zonele greu accesibile, pentru a aspira praful chiar si de sub mobilier.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, zgomotul ajunge la 83 dB. Nu este neaparat un model mult mai galagios decat altele, iar de cele mai multe ori nici nu va fi nevoie sa il folositi la putere maxima.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest aspirator si sustin ca ofera o putere suficient de mare pentru o aspirare eficienta. De asemenea, sunt multumit ide fultru care se curata foarte usor. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Albatros Galaxy Eco este un aspirator foarte practic si util in orice locuinta, pe care il recomandam cu toata increderea. Dispune de accesoriu pentru spatii inguste, astfel incat aspirarea va fi mai eficienta, putand sa patrunda in toate zonele. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret destul de mare.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • aspirare buna
  • microfiltru
  • accesoriu spatii inguste

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *