19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Aqualtys

Aspiratoarele cu filtrare prin apa incep sa starneasca din ce in ce mai mult interesul utilizatorilor, iar acest lucru nu este deloc intamplator. In timp ce aspiri intreaga casa, poti purifica aerul si chiar parfuma daca adaugi putin balsam care va emana un miros foarte placut dupa aspirare. Vom analiza in continuare aspiratorul cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys ce promite a fi un produs foarte eficient, asa ca merita sa ii acordam macar cateva momente de atentie si sa ii acordam o sansa.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design modern, carcasa fiind albastra in combinatie cu negru. Putem spune ca este putin mai mare decat un aspirator clasic, avand o greutate de 6.5 kg, dar totusi nu va fi dificil de manevrat.

Specificatii

Aspiratorul Albatros Aqualtys presupune aspirare umeda, avand o putere de absorbtie de 220 W. Isi face treaba foarte bine pe suprafete cum ar fi gresia, parchetul sau chiar si covoare.

Prezinta microfiltru, aerul evacuat fiind purificat.

Dispune de o capacitate de colectare generoasa de 7.2 litri.

In ceea ce priveste zgomot produs nu putem spune ca este neaparat mai zgomotos decat un aspirator normal. In principiu, nivelul maxim de zgomot este de 82 dB, insa de multe ori este probabil nici macar sa nu fie nevoie sa il folosesti la putere maxima.

Parerea clientilor

Dincolo de parerile carcotasilor, clientii sunt foarte multumiti de acest aspirator, pentru ca aspira foarte bine si este mai usor de manevarat decat si-ar fi inchipuit. Intr-adevar la putere maxima, este cam zgomotos, insa de cele mai multe ori nu au nevoie sa selecteze acest nivel, fiindca isi face treaba foarte bine si pe trepte inferioare. Prin urmare, sunt de parere ca raprotul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Albatros Aqualtys este un aspirator foarte practic in orice locuinta, de aceea il recomandam. Aspira bine si nu este chiar atat de greu incat sa necesite foarte mare efort pentru a il muta dintr-un loc in altul. Aici poti gasi si o oferta de pret buna.

9

Pret

8.9/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • filtrare prin apa
  • capacitate de colectare mare
  • microfiltru

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *