22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Albatros Sticky-Eco 2 in 1

Transforma activitatea de a face curatenie intr-o adevarata modalitate de relaxare. Da, este posibil cat timp ai la dispozitie cele mai eficiente aparate. De aceasta data, iti vom prezenta un model de aspirator foarte interesant si anume Albatros Sticky-Eco 2 in 1.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design foarte placut, carcasa fiind alba in combinatie cu verde. Fiind un aparat vertical, va fi foarte usor sa ii gasesti locul pentru a il depozita, iar datorita faptului ca greutatea sa nu depaseste 3 kg, este si foarte usor de manevrat.

Specificatii

Aspiratorul Albatros Sticky-Eco 2 in 1 asigura o putere de aspirare de 105 W si o capacitate de colectare de 0.8 litri. Se descurca foarte bine in aspirarea murdariei de pe parchet, gresie, covoare si chiar canapea.

Fiind prevazut cu filtru HEPA, ai siguranta ca aerul evacuat va fi mai curat, fiind retinute particulele de praf.

Accesoriul pentru spatii inguste iti va permite sa patrunzi chiar si in zonele aparent greu accesibile.

Pe cea mai puternica treapta de putere, aspiratorul inregistreaza un zgomot de 80 dB.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest model de aspirator sunt incantate de modul in care acesta isi face treaba si declara ca este mai eficient decat s-ar fi asteptat. In eegala masura, este foarte comod, poate chiar mai usor de manevrat decat un aspirator clasic. In plus, au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Albatros Sticky-Eco 2 in 1 este un produs foarte bine, pe care il recomandam cu toata increderea. Asigura o aspirare foarte buna, este usor de manevrat si va patrunde foarte usor chiar si in zonele greu accesibile. Totodata, suntem de parere ca pretul de achizitie este chiar foarte bun si il poti vizualiza aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • filtru HEPA
  • accesoriu spatii inguste
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *