19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Sticky-Eco 2 in 1

Aspirarea poate fi mai facila atunci cand ai la indemana aspiratorul potrivit. Aspiratorul Albatros Sticky-Eco 2 in 1 este un model faoarte eficient, la indemana oricui, despre care vom discuta mai multe in cele ce urmeaza. Merita sa ii acorzi cel putin cateva momente de atentie!

Design

Aspiratorul dispune de un design foarte placut, dar cel mai important lucru se refera la faptul ca este usor de manevrat si confortabil. Cantareste doar 3 kg, astfel ca nefiind greu nu vei obosi rapid.

Specificatii

Albatros Sticky-Eco 2 in 1 este un aspirator vertical ce ofera o putere de 800 W, in timp ce puterea de aspirare ajunge la 105 W. Este ideal pentru aspirarea suprafetelor dure precum parchet, gresie, dar se descurca excelent si in curatarea covoarelor si a canapelelor, mai ales ca este usor de manevrat.

Gratie filtrului HEPA, aerul evacuat va fi mai curat, fara particule de praf.

Nu lipseste nici accesoriul pentru spatii inguste, care va fi de mare folos pentru a curata eficient suprafete precum zonele de sub mobila.

Capacitatea de colectare este de 0.8 litri, am spune suficienta pentru o sesiune de curatenie.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 80 dB.

Parerea clientilor

Ei bine, utilizatorii se declara mai mult decat multumiti de acest aspirator, pentru ca este suficient de puternic si curata excelent atat gresie, parchet, cat si covoare, dar este si foarte usor de manevrat. De asemenea, sustin ca in comparatie cu alte modele, acest aspirator nu produce atat de mult zgomot. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Albatros Sticky-Eco 2 in 1 este un model de aspirator verticala de departe extrem de eficient, ideal in orice locuinta. Este foarte comod de utilizat si asigura o putere de aspirare foarte buna. In plus, daca ne raportam la calitatea sa, pretul este mai mult decat avantajos si il poti vizualiza aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Comod
  • filtru HEPA
  • accesoriu spatii inguste
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *