19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Titan Eco

Simplifica-ti munca si apeleaza la cele mai eficiente electrocasnice. Printre acestea se numara si aspiratorul Albatros Titan Eco care s-a dovedit a fi un model de departe eficient si practic in orice locuinta. Insa, inainte de toate, te invitam sa lecturezi acest review pentru a iti putea forma o parere cat mai aproapiata de realitate.

Design

Aparatul prezinta un design foarte modern, fiind prevazut cu o carcasa de culoare neagra. Butoanele de unde vei porni/opri aparatul si de unde vei regla puterea acestuia sunt amplasate astfel incat sa ai un acces rapid si facil la ele.

Specificatii

Albatros Titan Eco este un aspirator cu sac ce asigura o putere de aspirare de 300 W. Este prevazut cu o capacitate de colectare foarte generoasa de 4 litri si este potrivit pentru aspirare uscata.

Aspira foarte bine toate suprafetele dure si anume parchet, gresie si chiar covoare. Poti regla foarte usor puterea in functie de tipul suprafetei aspirate.

Gratie filtrului HEPA aerul eliminat va fi mult mai mai curat, particulele de praf fiind retinute.

Dispune de derulator automat de cablul, astfel ca nu te vei impiedica inutil de ei prin casa.

Este prevazut cu perie standard si accesoriu pentru spatii inguste. Vei reusi foarte usor sa aspiri zonele greu accesibile cum ar fi zonele de sub mobilier, gratie accesoriului special.

Parerea clientilor

Utilizatorii au o parere foarte buna despre acest produs si sustin ca aspira foarte bine intreaga casa. Sunt multumiti de modul in care acesta se descurca si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Albatros Titan Eco este un model foarte practic si eficient, care se descurca foarte bine indiferent de zona aspirata. Fiind un aparat destul de mic, va fi foarte usor de manevarat, dar va ocupa si destul de putin spatiu de depozitare. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

 

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • aspirare buna
  • perie pentru spatii inguste
  • usor de manevrat
  • pret avantajos
  • filtrul HEPA

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *