17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light CTD-612SS

Savureaza in fiecare dimineata o cafea absolut delicioasa preparata din timp, gata de a fi servita. Cafetiera digitala Star-Light CTD-612SS te poate rasfata de fiecare data cand vei dori sa degusti o cafea exact pe gustul tau sau poate fi gata la momentul oportun atunci cand ai musafiri. In continuare te invitam sa afli despre ce este vorba pe larg!

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern si placut, carcasa fiind de culoare argintie. Frontal, este amplasat panoul de control de unde vei realiza comenzile dorite. Nu este un aparat foarte mare, prin urmare nu va ocupa nici foarte mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Star-Light CTD-612SS este o cafetiera digitala ce dispune de o putere de 1000 W si o capacitate a rezervorului de apa de 1.5 litri. Acest rezevor de apa este prevazut cu indicator al nivelului de apa, accesul pentru umplerea sa fiind foarte usor.

Poti programa aparatul pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora, gratie timer-ului din dotare.

Nu va fi nicio problema atunci cand vei uita se opresti aparatului gratiei funcitie de oprire automata.

Sistemul anti-picurare permite intreruperea activitatii aparatului, atunci cand doresti sa gusti cafeaua mai devreme.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti, in principiu, de modul in care aparatul isi face treaba si sustin ca este o achizitie rentabila. Sunt incantati de faptul ca pot programa aparatul sa isi inceapa activitatea cand doresti si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Cafetiera Star-Light CTD-612SS este un aparat foarte interesant in masura in care isi face treaba bine si chiar a fost o surpriza foarte placute din partea celod de la Star-Light. Clientii i-au acordat calificative buna considerandu-l un produs rentabil. Pentru a fi la curent cu oferta de pret actuala care este una foarte avantajoasa, te invitam sa intri aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • timer
  • indicator nivel apa
  • oprire automata
  • pret foarte avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *