25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ACVS-720S

Star-Light nu inceteaza sa ne demonstreze ca iti poti face treaba eficient chiar si cu produse mai ieftine. Nu intodeauna pretul este direct proportional cu calitatea produsului, iar aspiratorul Star-Light ACVS-720S ar putea fi un alt excemplu foarte bun in acest sens. Daca si tu esti curios ce ne-a pregatit brand-ul romanesc de aceasta data, nu iti ramane decat sa ne urmaresti in continuare.

Design

Ne surprinde in mod placut chiar incepand cu latura estetica. De ce? Pentru ca este prevazut cu o carcasa foarte moderna si placuta, de culoare verde in combinatie cu argintiu. Masoara 30.5 cm latime, 36 cm inaltime si 34.5 cm adancime, cantarind 5.8 kg.

Specificatii

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S ofera o putere de aspirare de 170 W si o capacitate de colectare suficient de mare, de 2 litri. Faptul ca nu detine sac, consideram ca reprezinta un avantaj. De ce? Pentru ca sacul a fost inlocuit cu un recipient care va fi golit de fiecare data foarte usor, aruncand murdaria direct la cosul de gunoi. In plus, nu vei mai cheltui bani pentru inlocuirea sacilor.

Filtru HEPA este unul dintre cele mai performante de pe piata, avand avantajul ca are capacitatea de a retine impuritati cum ar fi acarieni sau chiar mucegai, in acest mod fiind protejata atat sanatatea utilizatorilor, cat si motorul aspiratorului.

Este capabil sa curete foarte bine suprafete dure precum parchet, greis, dar si covoare.

Lungimea cablului de alimentare este de 5 m, astfel ca raza de operare poate ajunge pana la 8 m.

In plus, nivelul de zgomot a fost redus pana la 77 dB, fiind ceva mai silentios decat multe alte modele.

Parerea clientilor

Clientii au fost surprinsi in mod placut de acest aspirator si recunosc ca initial au fost destul de reticienti. Insa, iata ca astazi utilizatorii isi fac foarte bine treaba cu el, aspirand eficient intreaga incapere. Mai mult decat atat, acum considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Star-Light ACVS-720S este un model de aspirator chiar interesant, din toate punctele de vedere. Clientii confirma eficienta sa, considerandu-l un produs fiabil si usor de manevrat. Interesant este si faptul ca poate fi achizitionat la un pret foarte bun, aici poti verifica.

 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • fara sac
  • usor de manevrat
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *