19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ASVS-730R

Este foarte dificil sa faci curat fara un aspirator eficient, de aceea trebuie sa fii informat in prealabil, inainte de a face orice achizitie. Iti propunem astazi sa afli tot ceea ce te intereseaza despre aspiratorul cu sac Star-Light ASVS-730R, care promite sa fie un produs ieftin si eficient. Mai departe, vom dezbate acest produs si iti vom prezenta atat eventualele puncte forte, cat si cele slabe.

Design

Recunoastem ca ne-a surprins in mod placut din perspectiva designului, fiind prevazut cu o carcasa foarte moderna si placuta, de culoare rosie. In partea de jos, se afla butoanele prin intermediul carora vei realiza setarile necesare.

Masoara 30 cm latime, 22 cm inaltime si 46 cm adancime, avand o greutate de 5.5 kg.

Specificatii

Star-Light ASVS-730R este un aspirator cu sac ce ofera o putere de 700 W si o putere de aspirare de 200 W. Acest aspirator te va ajuta sa cureti chiar si cele mai dificile zone, din perspectiva accesibilitatii.

Dispune de filtru High Efficiency Particulate Air (Hepa) ce reprezinta unul dintre cele mai performante modele. Acesta permite capturarea si retinerea impuritatilor, a diverselor tipuri de acarinei sau mucegai. In acest fel, aerul va fi purificat, iar motorul va fi protejat.

Este prevazut cu sac textil, ceea ce inseamna ca vei putea reutiliza sacul pentr o perioada mai mare de timp.

Lungimea cablului de alimentare este de 5 m, reusind sa acopere o raza de 8 m.

Se descurca excelent atat in curatarea gresiei si a parchetului, cat si a covorului, indepartand rapid orice murdarie indiferent de suprafata.

Poti folosi aparatul chiar si mai tarziu, pentru ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 76 dB.

Capacitatea de colectare este arhisuficienta, de 3 litri, astfel ca nu va trebui sa iti intrerupi activitatea pentru a goli recipientul des.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este un aparat cu care isi fac treaba foarte bine, motiv pentru care il recomanda mai departe. Este usor de utilizat, iar datorita dimensiunilor sale relativ reduse, nu ocupa nici spatiu foarte mare. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Star-Light ASVS-730R este un model de aspirator foarte interesant care s-a dovedit a fi practic si eficient. Se descurca foarte bine atata pentru aspirarea suprafetelor foarte dure precum parchet, gresie, cat si pentru aspirarea covoarelor. Aduna eficient murdaria si nu produce un zgomot intens care sa deranjeze vecinii. Mai mult decat atat, il poti achizitiona de aici la un pret foarte avantajos.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design placut
  • filtru HEPA
  • zgomot redus
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *