22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko EFW5000WS

Inevitabil, sezonul cald isi face resimtita prezenta prin temperaturile caniculare care sunt foarte greu de suportat. Atunci trebuie sa iei atitudine, iar in lipsa unui aparat de aer conditionat, este fiabila si varianta unui ventilator bun. Iti prezentam un ventilator interesant si anume Beko EFW5000WS despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui review.

Design

Este prevazut cu un design foarte modern si elegant, avand carcasa argintie. Astfel, poate fi amplasat atat intr-un living elegant, cat si la birou pentru ca se va integra perfect.

Dimensiunile ventilatorului sunt de 24 x 76.5 x 24 cm (D x H x W).

Specificatii

Beko EFW5000WS este un ventilator turn ce ofera o putere de 45 W si trei trepte de viteza, pe care le vei regla dupa bunul plac.

Este prevazut cu mai multe functii, menite sa iti asigure confortul in orice situatie:

  • Sleep Mode
  • Natural Mode
  • Normal Mode
  • Smart Flow

Natural Mode are capacitatea de a regla in mod automat fluxul de aer pentru a te bucura de o birza racoroasa oriunde te-ai afla.

Sleep Mode iti asigura un somn linistit, reducand progrresiv viteza fluxului de aer.

Normal Mode permite selectarea manuala a uneia dintre cele trei trepte de viteza pentru a obtine o racire rapida si uniforma a incaperii.

Smart Flow presupune racorirea uniforma a incaperii datorita fucntiei de oscilatie, prin miscari fluide, acoperind o arie extinsa.

Datorita timer-ului din dotare, vei putea programa oprirea automata a ventilatorului.

Pentru un plus de confort, aparatul a fost prevazut si cu telecomanda.

Fiind realizat din materiale usoare, poate fi transportat foarte facil, iar acest lucru se datoreaza, in acelasi timp, si manerului ergonomic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de eficienta acestui aparat si sustin ca a fost foarte usor de montat, dar si de utilizat. Se descurca foarte rapid, racoreste eficient incaperea, iar clientii apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Beko EFW5000WS  este un ventilator foarte bun pe care il recomandam, fiindca isi face treaba excelent. Datorita design-ului elegant poate fi amplasat si in living-uri moderne, integrandu-se perfect in decor. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest model.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • design elegant
  • 3 trepte de viteza
  • functii diverse
  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *