19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SMM-1000W

Mixerul cu bol este mult mai comod si eficient decat mixerul manual. Cu atat mai mult ar trebui sa achizitionezi unul, daca obisnuiesti sa gatesti frecvent si sa folosesti mixerul. Practic, acesta va functiona fara sa fie necesara interventia ta, iar tu in acest timp poti pregati altceva. Mixerul cu bol Star-Light SMM-1000W reprezinta un aparat foarte interesant despre care vom discuta pe larg, in continuare.

Design

Prezinta un design modern, carcasa fiind dec culoare crem. Lateral este amplasat panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite. Capul este rabatabil, astfel ca vasul va fi usor de fixat. Masoara 39 x 23 x 38 cm, cantarind 6.5 kg.

Specificatii

Star-Light SMM-1000W este un mixer cu bol foarte practic si eficient, inregistrand o putere de 1000 W si o capacitate a bolului de 4 litri. Prezinta 6 trepte de viteza si functia Turbo, astfel incat sa poti adapta viteza in functie de necesitate.

Gratie functiei de framantare, aparatul va ptea framanta aluatul de cozonac, pizza si asa mai departe, iar tu nu vei depune nici macar un minim de efort.

Este prevazut cu accesoriu pentru framantare, palete pentru amestecare si capac anti-stropire.

Parerea clientilor

Clientii declara acest produs a fi unul de departe unul eficient care se descurca excelent atat in mixarea continutul, cat si in framantare. Efectiv, va face treaba in locul tau si iti va simplifica munca. In mare parte, sunt multumiti si apreciaza raportul calitate/pret execlent.

Concluzie

Star-Light SMM-1000W este un mixer pe care il recomandam cu toata increderea pentru ca se descurca excelent, iar tu nu va mai fi nevoie sa depui nici macar un minim de efort. Este foarte usor de utilizat si reprezinta un real ajutor in bucatarie. Il poti achizitiona de aici la un pret foarte avantajos.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • prevazut cu bol
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *