17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

CVMore Atmo CVATI-09

Fiindca aparatul de aer conditionat este indispensabil in sezonul cald si foarte eficient in sezonul rece, este important sa gasesti cel mai potrivit produs care sa fac fata cu brio conditiilor impuse. Iti prezentam un nou model de aparat si anume CVMore Atmo CVATI-09, pe care il vom analiza in detaliu, in cele ce urmeaza. Te asteptam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Unitatea interna este prevazuta cu o carcasa alba, astfel ca se va camufla foarte bine pe un perete in aceeasi nuanta. Masoara 79 cm lungime, 27.5 cm latime si 20 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Unitatea externa prezinta 71 cm lungime, 55 cm latime si 31.8 cm inaltime, avand o greutate de 28 kg.

Specificatii

CVMore Atmo CVATI-09 este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, astfel ca va fi recomandat mai mult pentru dormitoare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si a A+ pentru incalzire, consumul fiind unul destul de mic.

Prezinta tehnologia Inverter, ce presupune optimizarea functionalitatii aparatului. Compresorul va functiona gradual, pana ce temperatura dorita va fi atinsa, dupa care va fi necesara doar mentinerea acesteia. Pe cicluri lungi, se vor inregistra economii.

Este prevazut cu filtru ecologic ce are capacitatea de a retine praful, polenul si alte particule existente in aer. De asemenea, este prezent si ionizatorul cu plasma rece, care are rolul de a emite ioni negativi ce vor steriliza aerul care circula prin echipamentele de climatizare, cat si substantele daunatoare sau chiar mirosurile neplacute. Totodata, praful si alergenii vor fi absorbiti in totalitate. In plus, va tine la distanta si mucegaiului sau alte ciuperci.

Dupa cum am mai precizat, aparatul este util atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece datorita celor doua functii de baza – racire si incalzire. Acestora li se mai adauga:

 • Dezumidificare si ventilatie – mentin un aer proaspat, eliminand umiditatea din aer, principala cauza a formarii mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale de timp, independent de prezenta ta la acel moment.
 • Auto Restart – confera aparatului un grad ridicat de autonomie, acesta fiind capabil sa isi reia activitatea in cazul unei pene de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep/Night mode – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii mari de temperatura. De asemenea, aparatul ca functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, pentru a atinge temperatura dorita in cel ami scurt timp, iar ulterior fiind necesara doar mentinerea sa.
 • Dezghetare inteligenta – presupune reducerea timpului ncecesar pentru dezghetare, putand fi activat doar pentru modul incalzire.
 • Diagonosticare – semnaleaza o eventuala problema aparuta la nivel functional, inca din stare incipienta. Pe display va fi afisat un cod, pe care il vei cauta, ulterior, in manualul de utilizare.
 • Blocare uz copii – blocheaza butoanele de pe telecomanda pentru a preveni oprirea sau schimbarea programului de catre cei mici.
 • Power Saver – detecteaza temperatura din incapere si controleaza fluxul de aer. Determina o economisire cu pana la 20% la energia electrica.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de ventilare este de 50 dB. Nu este cea mai mcia valoare posibila, insa nu este nici suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat de aer conditionat, iar cei mai multi l-au motat in dormitoare. Sustin ca racoresc rapid si eficient incaperea si nu este deloc deranjant din punct de vedere acustic. Mai spune ca au fost incantati de super garantia de care dispune acest aparat de 120 de luni. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Recomandam cu toata increderea aparatul de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09 ce s-a dovedit a fi un aparat extrem de eficient, capabil sa iti readuca in timp util confortul pe care l-ai pierdut odata cu aparitia caniculei. Clientii confirma calitatea acestui aparat , ce prezinta o garantie impresionanta de 120 de luni. In plus, aici vei gasi o oferta de pret foarte tentanta pentru acest model de aparat de aer conditionat.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • filtru performant
 • eficienta energetica
 • tehnologie Inverter
 • garantie foarte mare

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *