22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

CVMore CVMOT-12

Un aparat de aer conditionat mobil poate fi o varianta buna de luat in calcul atunci cand ai nevoie sa racoresti mai multe incaperi, insa bugetul nu iti permite sa achizitionezi mai multe aparate de aer conditionat fixe. Este de inteles, ar presupune o investitie considerabil mai mare. Aparatul de aer conditionat mobil CVMore CVMOT-12 ar putea fi o alternativa buna, insa nu inainte de a afla tot ceea ce se poate despre acesta.

Design

Este prevazut cu un design placut si compact, avand carcasa alba. In partea de sus, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei seta parametrii doriti. Acelasi lucru poate fi facut si prin intermediul telecomenzii ce ofera o interfata prietenoasa.

Masoara 58.1 cm lungime, 45.5 cm latime si 86.2 cm inaltime, avand o greutate de 39 kg. Pentru ca este prevazut cu roti, iti va fi foarte usor sa il muti dintr-o incapere in alta.

Specificatii

CVMore CVMOT-12 este un aparat de aer conditionat mobil ce inregistreaza o capacitate de 12000 BTU, acoperind chiar si suprafete destul de mari din locuinta ta. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, atat pentru modul incalzire, cat si pentru modul racire.

Este util atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, fiind prevazut cu cele doua functii de baza – incalzire si racire. Acestora li se adauga:

  • Dezumidificare – mentinerea unui nivel optim de umiditate, pentru a evita formarea mucegaiului.
  • Timer – permite programarea activitatii aparatului, pe intervale de timp, pentru a functiona indepent de prezenta voastra.
  • Sleep/Night mode – asigura cele mai bune conditii pe timpul noptii. Nu va permite variatii mari de temperatura, iar sistemul va functiona in regim silentios.
  • Auto – ofera posibilitatea de a isi regla automat parametrii, reusind astfel sa obtii si economii cu energia electrica.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 65 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care functioneaza acest aparat si sustin ca este extrem de eficient. Au fost incantati de ideea ca pot racori mai multe incaperi in acelasi timp, de aceea au si optat pentru acest aparat. Investitia este infima comparativ cu situatia in care ar fi trebui sa achizitioneze cate un aparat de aer conditionat fix pentru fiecare incapere in care ar fi avut nevoie. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

CVMore CVMOT-12 este un model de aparat de aer conditionat mobil, pe care il recomandam fiindca s-a dovedit a fi foarte eficient si practic in orice locuinta. Ofera o capacitate destul de mare, astfel ca va face fata cu brio si unui living mai spatios. In plus, poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna pentru acest model.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • usor de mutat
  • ionizator cold Plasma
  • functie auto

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *