25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

CVMore Atmo CVATI-12

Este insuportabila caldura de afara, care se resimte din plin si in locuintele noastre, asa ca este timpul sa luam atitudine. Iti propunem sa faci cunostinta cu aparatul de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-12 despre care, probabil, nu stii foarte multe, dat fiind ca este o marca mai putin cunoscuta comparativ cu altele, insa nu este nicio problema. Noi suntem aici sa iti oferim o mana de ajutor in acest sens si sa discutam pe larg despre modelul de fata.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design simplu, carcasa fiind alba, astfel ca se va camufla perfect pe un perete in aceeasi nuanta. Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 lungime, 28.9 cm latime si 20.9 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Unitatea externa masoara 71 cm lungime, 55 cm latime si 31.8 cm inaltime, cu o greutate de 30 de kg.

Specificatii

CVMore Atmo CVATI-12 este un aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete curpinse intre 20 si 34 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire.

Este prevazut cu tehnologia Inverter care are rolul de a optimiza activitatea aparatului. Concret, compresorul va functiona gradual, iar indata ce temperatura dorita va fi atinsa, acesta o va mentine. In plus, pe cicluri lungi, se vor inregistra economii la energia electrica.

Prezinta filtru ecologic impreuna cu ionizator cold plasma, astfel ca se va reusi o purificare completa a aerului, eliminand particulele de praf, poluare, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

In ceea ce priveste functii din dotare, pe langa cele doua de baza, aparatul mai este prevazut cu:

  • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea umiditatii din aer, reprezentand si principala cauza a formarii mucegaiului.
  • Timer si Auto Restart – confera o autonomie ridicata a aparatului, functionand independent de prezenta ta fizica la momentul respectiv. Timer-ul permite programarea activitatii aparatului pe intervale de timp, iar functia de auto-restart presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent.
  • Sleep/Night mode – vizeaza asigurarea celor mai bune conditii pe timpul noptii pentru a nu fi deranjati de variatiile mari de temperatura. De asemenea, sistemul va functiona extrem de silentios.
  • Turbo – intensifica activitatea aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, iar ulterior, sa fie doar mentinuta.
  • Blocare uz copii –  nu permite celor mici sa deregleze aparatul sau sa il opreasca.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 55 dB si chiar daca nu este cel mai silentios model, cu siguranta nu este o valoare suficient de mare incat sa produca un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca se descurca excelent, cel mai adesea fiind montat in living-uri spatioase. Ofera o capacitate suficient de mare, iar aparatul face fata cu brio. Cum nu au identificat puncte slabe, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Suntem de parere ca aparatul de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-12 este un sistem de climatizare foarte eficient, ce merita achizitionat. Ofera o capacitate rezonabila, pentru a acoperi suprafete suficient de mare, dar este si foarte economic. In plus, il poti achizitiona de aici la un pret foarte avantajos.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • eficienta energetica
  • tehnologie Inverter
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *