19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Trisa Fresh Air 9331.70

Pentru ca in sezonul cald este tot mai dificil sa faci fata temperaturilor caniculare fara un aparat eficient, iti recomandam sa te orientezi catre produsul aici. Noi suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor in acest sens si sa iti prezentam intr-un mod cat se poate de obiectiv fiecare produs de care esti interesat. In acest sens, vom analiza ventilatorul turn Trisa Fresh Air 9331.70 pentru a verifica daca este produsul potrivit si nevoilor tale.

Design

Este prevazut cu un design modern, ce se va integra foarte facil fie intr-un living modern, fie chiar si intr-un birou. Dimensiunile sale sunt de 21 x 19 x 78 cm (D x H x W), avand o greutate de 3.12 kg.

Specificatii

Trisa Fresh Air 9331.70 este un ventilator turn ce presupune o putere de 45 W si trei trepte de viteza, adaptabile dupa nevoie. Totodata, functia de oscilatie va fi eficienta in distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere.

Aparatul poate fi setat prin intermediul panoului de control ce se regaseste in parta superioara, fiindca nu este prevazut cu telecomanda.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul maxim nu depaseste 69 dB, deci nu este o valoare care sa devina deranjanta.

Parerea clinetilor

Clientii nu au ce sa ii reproseze acestui aparat, fiindca se descurca bine indiferent ca este folosit acasa sau la birou. Este un substituent bun pentru un aparat de aer conditionat si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Ventilatorul Trisa Fresh Air 9331.70 este un aparat destul de eficient, ce se descurca atat acasa, cat si la birou. Design-ul sau placut il face potrivit in orice tip de incapere, iar clientii s-au declarat multumiti. Verifica aici si tu o oferta de pret actualizata.

Recenzii pe scurt: Trisa Fresh Air 9331.70

8.8

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design placut
  • potrivit acasa sau la birou

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *