19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Dirt Devil Handy Duo

Activitatea in sine de a face curatenie poate deveni mai usoara cat timp ai la indemana aparatel cele mai potrivite. De multe ori nu face curatenie de placere, ci doar din obligatie, doar pentru ca trebuie. Aspiratorul de mana Dirt Devil Handy Duo ti-ar putea schimba viziunea asupra acestui aspect si te-ar putea face sa devii atras de aceasta activitate aparent enervanta.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design placut si compact, carcasa fiind rosie in combinatie cu negru. Manerul a fost gandit in asa fel incat sa fie cat mai confortabil, iar aspiratorul usor de manevrat. Cantareste doar 1.2 kg, deci va fi putin probabil sa te doara mana in timp ce faci curat.

Specificatii

Dirt Devil Handy Duo este un aspirator de mana foarte eficient atat pentru curatanie in casa, cat si in masina. Prezinta un motor cu o putere de 88 W si un container de praf cu un volum de 0.3 litri. Este prevazut cu acumulator ce ii asigura o autonomie de 10 minute.

Aspira eficient orice tip de suprafete.

Este prevazut cu accesorii pentru spatii inguste pentru a putea patrunde chiar si in locurile greu accesibile.

Parerea clientilor

Clientii au numai cuvinte de lauda la adresa acestui aparat, multi dintre ei utilizandu-i zilnic, atat in casa, cat si in masina. Este foarte util, iar clientii isi fac treaba extrem de bine cu ajutorul lui. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Dirt Devil Handy Duo este un aspirator extrem de eficient si a demonstrat acest lucru in repetate randuri. Cumparatorii si-au facut treaba excelent cu ajutorul lui, ceea ce dovedeste ca este un produs de incredere. Aici poti beneficia si tu de o oferta de pret buna.

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • potrivit pentru casa si pentru masina
  • puternic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *