22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Beko BINA 120

Pentru ca intotdeauna sezonul cald vine la pachet cu disconfort termic, iti recomandam sa apelezi la un aparat de aer conditionat foarte eficient. Pe piata exista o multitudine de variante, iar noi suntem aici pentru a te ghida catre cea mai potrivita alternativa. Analizam in continuare aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 si vom dezbate pe larg fiecare detaliu pe care il consideram important de stiut.

Design

Aparatul prezinta un design compact si elegant, central fiind pozitionat display-ul mascat ce va afisa temperatura camerei. Masoara 83.2 cm lungime, 29.7 cm latime si 22.3 cm inaltime, avand o greutate de 11 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 inregistreaza o capacitate de 12000 BTU, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, fiind performante foarte bune.

Dispune de tehnologia Inverter care are rolul de a eficientiza activitatea aparatului, datorita functionarii graduale a compresorului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In acest mod, randamentul va fi imbunatatit cu pana la 30-40% comparativ cu un sistm de climatizare clasic prevazut cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu plasma si carbon activ reprezinta unul dintre cele mai performante modele. Acesta va purifica aerul in totalitate eliminand orice particula de praf, poluare si chiar bacteriile, virusurile sau alergenii.

Aparatul sta excelent si la capitolul functii, continand atat cele doua de baza – racire si incalzire, cat si cateva functii suplimentare:

 • Dezumidificare si ventilatie – sunt doua functii permanente care vor elimina umiditatea din aer, astfel ca vei preveni formarea mucegaiului.
 • Modul Sleep – creeaza cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii mari de temperatura. De asemenea, sistemul va functiona in regim silentios pentru a nu te deranja pe tot parcursul noptii.
 • Zone follow – transforma telecomanda in termostat de camera, care va trimite feedback continuu catre unitatea centrala pentru mentinerea constanta a temperaturii.
 • Auto-restart si timer – asigura aparatului o autonomie foarte buna. Cu ajutorul timer-ului vei putea programa activitatea aparatului, iar auto-restart permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Self Clean – vizeaza uscarea rapida a vaportizatorului, indata ce aparatul si-a incheiat activitatea. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu vor adera pe suprafata sa.
 • Jet – sporeste activitatea aparatului pentru a atinge temperaturile dorite in timp util. Dupa ce temperatura va fi atinsa, isi va relua regimul normal.
 • Dezghetare automata – se va activa numai in cadrul regimului de incalzire si implica oprirea aparatului pentru perioade scirte, pentru a se decongela in mod automat.
 • Auto Swing si Auto Changeover – vizeaza optimizarea fluxului de aer pentru un confort maxim.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 52 dB, insa nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt cat se poate de multumiti de acest aparat de aer conditionat, pentru ca se descurca extrem de bine, racoreste rapid si eficient incaperea. De asemenea, este silentios, astfel ca de multe ori nu sesizeaza ca ar fi in functiune. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomandam aparatul de aer conditionat Beko BINA 120 fiindca este un sistem de climatizare foarte eficient, ce acopere suprafete suficient de mari si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie. Clientii confirma aceste aspecte, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • capacitate rezonabila
 • tehnologie Inverter
 • filtru performant

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *