19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

VORTEX VAI-T09LCBK

In opinia noastra, un aparat de aer conditionat nu ar trebui sa lipseasca din locuinta cu atat mai putin in sezonul cald, cand aerul devine irespirabil. Iti prezentam un alt model de aparat de aer conditionat potrivit mai degraba pentru dormitoare prin prisma capacitatii oferite, si anume VORTEX VAI-T09LCBK. Este un sistem de climatizare accesibil si util in orice locuinta.

Design

Dispune de un design compact si placut, carcasa fiind alba, insa prezinta si o banda neagra, ceea ce il scoate din tiparele banalului. Central, se afla un display ascuns, care va afisa temperatura camerei. Unitatea interna cantareste 8 kg, iar cea externa 26 kg.

Specificatii

VORTEX VAI-T09LCBK este un aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate generala de 9000 BTU, putand fi amplasat in incaperi cu o suprafata de maxim 20 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum redus de resurse.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter care va spori randamentul acestuia. Compresorul va functiona are capacitatea de a isi varia turatiile in mod automat, pentru a atinge conditiile climaterice dorite in timp real. In plus, pe cicluri lungi se va obtine o eficientizare de pana la 30-40% comparativ cu un model clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu ioni negativi asigura perfromante excelente. In acest sens, discutam despre o purificare aproape completa a aerului, eliminand particulele de praf, polen si chiar virusurile, bacteriile si alergenii.

Celor doua functii de baza ale aparatului – racire si incalzire, se mai adauga:

  • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea din aer, pentru a evita formarea mucegaiului.
  • Timer si auto-restart – ofera aparatului o autonomie foarte mare. Datorita timer-ului, poti programa activitatea aparatului, ulterior functionand independent de prezenta ta acasa, iar auto-restart permite aparatului sa isi reia in mod automat activitatea dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
  • Autocuratare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
  • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta prin inchiderea automata a aparutului si afisarea unui cod specific pe ecran, pe care il vei cauta in manualul de utilizare.

Zgomotul produs pe cea mai puternica treapta de ventilatoare este de maxim 50 dB. Nu este o valoare suficient de mare pentru a provoca disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de eficienta acestui aparat care racoreste foarte rapid si eficient incaperea unde l-au montat si, totodata, este silentios. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

VORTEX VAI-T09LCBK este un aparat de aer foarte eficient pe care il poti achizitiona cu toata increderea. Dispune de o serie de functii importante menite sa iti asigure confortul pe care l-ai pierdut odata cu aparitia caniculei. Nu ezita si consulta aici o oferta de pret foarte buna.

9

Pret

8.9/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter
  • filtru performant
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *