22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

VORTEX VAI-T12LCBK

O alternativa foarte buna pe care poti sa o iei cu toata increderea in calcul este aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK ce ofera performante net superioare. Este potrivit pentru incaperi cu suprafete medii si dispune de o serie de functii si tehnologii de ultima generatie care nu vor face altceva decat sa ii sporeasca eficienta.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design foarte simpatic, central fiind amplasat display-ul unde va fi afisata temperatura interioara. Prezinta o carcasa alba cu o banda neagra si se va potrivit foarte bine in orice tip de incapere ai amplasa-o. Masoara 77.0 x 24 x 18  cm, in timp ce unitatea externa masoara 70 x 55.2 x 25.6  cm.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK inregistreaza o capacitate de 12000 BTu, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 24 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Dispune de tehnologia Inverter ce are rolul de a eficientiza activitatea aparatului, pentru o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40%. Compresoru va functiona gradual, astfel incat conditiile climaterice sa fie atinse mult mai rapid.

Sistemul de filtrare are capacitatea de a tine la distanta particulele de praf, poluare si chiar virusurile, bacteriile si alergenii, asigurand o purificare completa a aerului.

Aparatul este eficient atat in sezonulc ald, cat si in sezonul rece, datorita celor doua functii de baza – racire si incalzire. Acestor functii li se adauga:

  • Ventilare si dezumidificare – elimina umiditatea din aer, astfel incat sa tina la distanta mucegaiul.
  • Autocuratare – mentinerea uscata a vaporizatorului, eliminand sansa bacteriilor sau mcegaiului sa adere pe suprafata sa.
  • Auto-restart – reluarea automata a activitatii aparatului, in urma unor eventuale pene de curent, tinand cont de ultimele setari realizate.
  • Timer – permite programarea activitatii sistemului de climatizare, pe intervale orare.
  • Auto-diagnoza – presupune identificarea inca din stare incipienta a unei eventuale probleme, afisand un cod specific pe display. Ulterior, il vei cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii este de 50 dB. Nu este o valoare suficient de mare incat sa provoace disconfort acustic.

Interesant de retinut la acest aparat se refera la faptul ca dispune de kit de instalare inclus, pentru un traseu de 3 m.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aparatul functioneaza excelent si reuseste sa racoreasca cu brio intreaga incapere. Dispune de cele ma importante functii, iar cumparatorii considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

VORTEX VAI-T12LCBK este un model de aparat de aer conditionat care se descurca foarte bine, functioneaza in parametrii optimi, asa ca persoanele care l-au achizitionat nu au ce sa ii reproseze. Clientii confirma faptul ca este un aparat calitativ si ii acorda calificative foarte bune. Verifica si tu aici o oferta de pret avantajoasa!

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • tehnologie Inverter
  • filtru performant
  • kit de instalare inclus

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *