25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

In sezonul cald, un aparat de aer conditionat este absolut necesar, ca sa nu mai vorbim ca este util chiar si in sezonul rece. Discutam in continuare de inca un model de aparat de aer conditionat si anume Daewoo DSB-F1201ELH-VKW, ce ofera o capacitate mare si eficienta pe masura. 

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design placut, carcasa fiind alba integrandu-se perfect pe un perete in aceeasi nuanta. Central, dispune de un display ascuns. Masoara 80 cm lungime, 28 cm latime si 18.5 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Unitatea externa masoara 76 cm lungime, 25.6 cm latime si 55.2 cm inaltime, avand o greutate de 31 kg.

Specificatii

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW este un aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate de 12000 BTu, potrivit pentru incaperi de pana la 30 mp.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, asigurand un consum redus de resurse.

Tehnologia Inverter eficientizeaza activitatea aparatului. Compresor functioneaza la turatii variabile, atingand conditiile climaterice dorite mai rapid. Pe cicluri lungi, se va obtine o imbunatatire a randamentului de pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasis prevazut cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare are capacitate de a purifica in totalitate aerul, eliminand particulele de praf, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Contrlul aparatul se poate realiza atat cu ajutorul telecomenzii sau chiar prin intermediul Wi-fi-ului. Este suficienta doar conectarea la internet si poti realiza setarile dorite prin intermediul smartphone-ului.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, setand cele doua functii de baza – racire sau incalzire. Acestora li se mai adauga:

 • Dezumidificare si ventilatie – asigura un nivel optim de umiditate, pentru a nu oferi sansa mucegaiului sa isi faca aparitia.
 • Timer  si auto-restart – confera o autonomie ridicata aparatului. Primul permite programarea activitatii sale, pe intervale orare, iar cel de-al doilea presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera, inregistrand temperatura interioara pe care o va transmite catre unitatea centrala.
 • 4 Way Swing – presupune baleierea aripioarelor in 4 directii, pentru mentinerea constanta a temperaturii in intreaga incapere.
 • Turbo – intesifica activitatea aparatului, pana ce temperatura dorita va fi atinsa. Ulterior, aparatul isi va relua regimul normal de functionare.
 • Sleeping mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii. Temperatura nu se va modifica brusc, iar aparatul va functiona in regim silentios. Totodata, si consumul energetic va fi destul de mic.

Nivelul maxim de zgomot nu depaseste 50 dB. Nu este cel mai silentios model, insa cu siguranta aceasta valoare nu va asigura disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat eficient, de foarte mare folos in sezonul cald, iar acesta reuseste sa racoreasca incaperea foarte rapid. De asemenea, functiile din dotare sunt absolut binevenite, iar kit-ul de instalare este inclus, ceea ce ii incanta. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW este un sistem de climatizare foarte eficient, care din punctul nostru de vedere, ar merita achizitionat. Acopera o suprafata destul de mare, racoreste rapid si eficient incaperea si nu au fost identificate nciiun fel de probleme. Aici poti beneficia de o oferta de pret foarte atractiva!

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • kit de instalare inclus
 • tehnologie Inverter
 • filtru performant

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *