25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Genius

Piata ventilatoarelor este foarte diversificata, poate mai diversificata decat te-ai fi asteptat. Ideea e ca exista produse calitative si mai putin calitative, dar si produse gandite pe tipuri de bugete. Ventilatorul Argo Genius este un model ce ofera performante ridicate, dar care se adreseaza persoanelor foarte pretentioase si cu un buget pe masura. In continuare, te asteptam sa ne urmaresti sa vezi despre ce este vorba!

Design

Ventilatorul dispune de un design foarte modern, astfel ca se va potrivi chiar si in living-uri extrem de moderne. Vei regasi panoul de comanda amplasat in partea de sus, asigurand un acces rapid. Dimensiunile aparatului sunt de 114.8 x 37 x 37 cm (D x H x W).

Specificatii

Argo Genius este un ventilator extrem de inteligent si flexibil ce inregistreaza o putere mare, de 65 W, pe care o poti ajusta in functie de cele trei trepte de viteza. Interesant este faptul ca poti opta atat pentru oscilatie orizontala, cat si pentru oscilatie verticala. La randul ei, oscilatia orizontala poate fi reglata pe unghiuri de 60, 90, 180 sau chiar 180 de grade. Oscilatia verticala presupune miscari de pana la 90 de grade.

Ventilatorul este prevazut cu o telecomanda slim, ce asigura un control rapid al aparatului.

Sezonul inteligent de prezenta este responsabil pentru consumul redus de energie electrica, asigurand totodata maxim de confort.

Timer-ul iti va permite programarea opririi aparatului, de pana la 1, 2, 4 sau 8 ore.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 62.55 dB, insa nu este o valoare suficient de mare incat sa provoace disconfort acustic.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja acest aparat sunt foarte incantate de el si era de asteptat. In opinia lor, este un aparat foarte interesant ce ofera performante ridicate si, cu siguranta, nu l-ar inlocui cu un alt model. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Argo Genius este, cu siguranta, unul dintre cele mai moderne ventilatoare ce ofera performante ridicate, fiind capabil sa iti asigure cele mai bune conditii. Inregistreaza o putere mare si este prevazut cu o gama variata de functii ce ii vor spori eficienta. Aici poti verifica si tu o oferta de pret avantajoasa.

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • putere mare
  • oscilatie atat orizontala, cat si verticala
  • senzor de prezenta
  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *