25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Deluxe Eco

Revenim cu un alt model de aspirator despre care, cel mai probabil, nu cunosti foarte multe detalii aflat in portofoliu Deluxe. Este vorba despre aspiratorul Deluxe Eco care promite a fi un produs potrivit in orice locuinta, de aceea va asteptam sa urmaresti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a te convinge daca este adecvat si pentru nevoile tale.

Design

Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca ne impresioneaza in vreun fel. Este prevazuta cu un design compact, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu negru si alocuri verde. Sigur ca acesta nu este reperul care va sustine decizia ta de cumparare, insa trebuia discutat si acest lucru.

Specificatii

Aspiratorul Deluxe Eco este prevazut cu o putere de aspirare de 260 W si o capacitate de colectare de 3.5 litri. Prezinta sac din microfribra, ce va putea fi refolosit. Este suficienta doar aruncarea murdariei colectate in interior, dupa care il vei aseza la loc.

Datorita filtrului HEPA, aerul evacuat va fi mai curat, pentru ca particulele de praf vor fi retinute in interior.

Accesoriul pentru spatii inguste este extrem de util, reusind astfel sa cureti eficient chiar si cele mai dificile zone de patruns.

Parerea clientilor

Clientii declara ca isi fac treaba foarte facil cu ajutorul acestui aspirator si pentru ei este un model bun. Reuseste aspire rapid si eficient suprafete precum gresie, parchet si chiar covoare si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Aspiratorul Deluxe Eco este un model util in orice locuinta, deloc pretentios care se descurca cel putin de decent. Este suficient de mic incat sa fie usor de manevrat si, in principiu, clientii se declara multumiti. Aici poti consulta si tu oferta de pret actuala.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • accesoriu spatii inguste
  • sac din microfibra

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *