19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros SmileEco

Tu ai facut cunostinta cu aspiratoarele Albatros? Nu stiu cat de bine le cunosti, insa ceea ce te putem asigura se refera la faptul ca sunt o serie de produse foarte interesante. In continuare, vom realiza o prezentare detaliata a unui alt model de aspirator si anume Albatros SmileEco. Te asteptam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact, carcasa fiind de culaore rosie in combinatie cu negru. Rotile de dimensiuni mari vor asigura o mobilitate excelenta aspiratorului. Cantareste 4.2 kg, deci nu va fi greu nici sa il ridici cand va fi nevoie.

Specificatii

Albatros SmileEco este un aspirator potrivit pentru orice tip de suprafata dura, prevazut cu o putere de aspirare de 210 W. Aspira foarte bine toate tipurile de podea, dar si covoare.

Este prevazut cu sac din microfibra, deci va putea fi refolosit. Nu va atrage costuri suplimentare precum se intampla cu sacii de unica folosinta. Capacitatea sacului este de 2.7 litri.

Filtrul HEPA are in vedere evacuarea aerului mai curat, retinand particulele de praf.

Prezinta doua tuburi din plastic, perie standard si accesoriu pentru spatii inguste. Cel din urma va fi foarte eficient pentru o curatare mai buna chiar si a zonelor greu accesibile.

Lungimea cablului ajunge la 5 m, astfel ca vei putea opera pe o raza de pana la 8 m.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt de parere ca este un aspirator ieftin, dar foarte practic, care se descurca mai bine decat s-ar fi asteptat. In principiu isi fac treaba destul de bine cu ajutorul sau si sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Aspiratorul Albatros SmileEco este un model potrivit pentru toate tipurile de bugete, fiindca pretul de achizitie este foarte accesibil si il poti verifica aici. In principiu, se descurca cel putin decent, iar utilizatorii reusesc sa isi faca treaba foarte lejer cu ajutorul sau.

8.7

Pret

8.9/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • sac din microfibra
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *