22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Albatros Forte ECO

Daca si tu esti interesat de aspiratoarele Albatros, atunci te afli in locul potrivit la momentul potrivit. Am pregatit o serie de review-uri cu produsele care te intereseaza, insa de aceasta data ne vom opri asupra unui singur model – Albatros Forte ECO. In continuare, poti verifica si tu daca este produsul cel mai potrivit nevoilor tale si daca merita achizitionat.

Design

Ne surprinde in mod placut, din punct de vedere estetic, pentru ca prezinta o carcasa compacta si foarte simpatica, de culoare verde. Este un model destul de mic, astfel incat sa fie usor de manevrat si de mutat dintr-un loc in altul. Poate fi ridicat destul de usor avand in vedere ca greutatea sa nu depaseste 5 kg.

Specificatii

Aspiratorul Albatros Forte ECO este prevazut cu o putere de aspirare de 177 W si cu sac pentru colectarea murdariei cu capacitatea de 3 litri. Sacul fiind din microfibra va putea fi reutilizat si nu ar atrage cheltuieli in plus, asa cum s-ar intampla cu sacii de unica folosinta.

Dispunde de perie standard, tub telescopic si accesoriu pentru spatii inguste, cel din urma fiind ideal pentru o curatenie eficienta, chiar si in zonele de sub mobila.

De asemenea, gratie microfiltrului, aerul evacuat va fi mult mai curat, fiindca vor fi retinute in interior particulele de praf.

Lungimea cablului ajunge pana la 5 m, astfel ca raza de operare va fi de 8 m.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aspirator foarte bun raportat la nevoile lor, fiind usor de manevrat datorita dimensiunilor reduse. De asemenea, consumul inregistrat este destul de mic si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Aspiratorul Albatros Forte ECO este un model interesant in masura in care se descurca bine atunci cand vine vorba de aspirarea eficienta a intregii locuinte. Clientii se declara multumiti si ii acorda calificative bune. Poti verifica aici si tu o oferta de pret buna.

8.9

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • microfiltru
  • sac din microfibra
  • accesoriu spatii inguste

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *