22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ecovacs DEEBOT M82

De ce sa nu apelezi la produsele capabile sa faca treaba in locul tau, daca ai aceasta posibiltiatea? Recomandarea noastra, de aceasta data, este sa apelezi cu incredere la un robot de aspirare, capabil sa aspire intreaga locuinta rapid, eficient si, mai ales, fara niciun efort din partea ta. Iti propunem sa faci cunostinta cu robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT M82 ce ar putea sa te surprinda intr-un mod foarte placut!

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact si modern, carcasa fiind alba. Prezinta o latime de 31 cm, inaltime de 7.6 cm si adancime de 31 cm, avand o greutate de 2.6 kg. Este un robot destul de mic, astfel ca va reusi sa pastrunda chiar si in zonele ceva mai greu de curatat cu un aspirator normal.

Specificatii

Ecovacs DEEBOT M82 este un robot de aspirare prevazut cu o putere de 22 W si o capacitate de aspiarare de 450 ml. Gratie senzorilor avansati, are capacitatea de a detecta in mod automat mobilierul si scarile, astfel incat sa curete eficient, dar nici sa nu loveasca obstacolele care ii  vor aparea in cale.

Apasand butonul MAX, vei creste puterea aspiratorului si, implicit, si eficienta aspirarii.

In ceea ce priveste bateria, aspiratorul primeste inca un plus. Bateria din dotare este ecologica si asigura o autonomie de pana la 150 de minute.

Datorita curatarii cu DEEBOT M82 va asigura un aer mai curat, reducand riscul dezvoltarii unei alergii.

Aparatul poate fi controlat de la distanta foarte facil prin intermediul telecomenzii cu ecran LCD.

Cand nivelul bateriei scade, robotul se va intoarce singur la statia de incarcare, fara a fi necesara interventia ta.

Nu avem ce sa ii reprosam nici macar din perspectiva nivelului de zgomot produs. Este considerabil mai silentios decat un aspirator normal, nivelul maxim nu va depasi 56 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca este aparatul ideal pentru a metine curatenia de zi cu zi. Cei mai incantati sunt de faptul ca nu este necesara interventia lor si pot sta linistiti sau se pot ocupa de altceva, in timp ce robotul aspira intreaga locuinta. Au mai apreciat raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Ecovacs DEEBOT M82 este un robot de aspirare foarte dragut, pe care il recomandam cu incredere atunci cand decizi ca este momentul sa iti simplifici munca si sa apelezi la un ajutor de incredere. In plus, aici poti gasi produsul la reducere.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • autonomie mare
  • silentios
  • senzor detectare mobilier si scari
  • incarcare automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *