19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo RCC-164L

Am observat in ultima perioada de timp ca multi utilizatori au fost curiosi sa afle mai multe detalii despre aspiratorul fara sac Daewoo RCC-164L, ceea ce ne-a determinat sa ii facem o analiza pentru a va lamuri. Nu stiu exact care sunt asteptarile voastre de la acest aparat, insa o sa va prezint in continuare tot ceea ce am aflat despre acest produs, dar va voi impartasi si din experienta noastra cu aceast produs.

Design

La prima vedere, este un produs simpatic, daca il analizam din perspectiva estetica. Prezinta o carcasa albastra, iar datorita dimensiunilor sale reduse de doar 35.2 x 25.4 x 23.8 cm, va fi foarte usor de manevrat si de mutat dintr-un loc in altul.

Specificatii

Aspiratorul Daewoo RCC-164L dispune de o putere de 1400 W, fiind o valoare destul de mare. Din experienta, pot spune ca aspirarea este una decenta, nu putem spune ca exceleaza, dar nici ca ar fi ineficient.

Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete dure, dar poti curata destul de usor si covoarele sau tapiteria. Este foarte bun pentru curatarea parului de animale, ideal pentru cei ce au cel putin un animal de companie.

Prezinta o capacitate de colectare de 1.5 litri. Este suficient de mare si nu va fi necesara golirea recipientului foarte des, cu atat mai mult nu vei intrerupe sesiunea de curatanie pentru a face acest lucru. Iar faptul ca prezinta un recipient in locul sacului, consider ca reprezinta un avantaj. Sacul nu face altceva decat sa atraga costuri suplimentare, in timp ce recipientul poate fi golit foarte usor si atasat la loc.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 79 dB. Intr-adevar nu este o valoare foarte mica, prin urmare nu putem spune ca este un aparat silentios. Si…nici nu cred ca s-ar fi asteptat cineva ca un aspirator sa fie silentios.

Parerea clientilor

In mare parte, clientii sustin ca isi fac treaba destul de bine cu acest produs. Este usor de transportat, manerul este ergonomic, iar filtrarea aerului evacuat este destu de buna. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

Concluzie

Daewoo RCC-164L este un model de aspirator decent, cu care iti poti face treaba destul de bine, fara niciun fel de probleme. Nu poti avea pretentia sa fie varful gamei, nici nu am pretins acest lucru, insa cert este ca poate fi un ajutor de incredere in orice locuinta. Aici poti verifica si oferta de pret propusa.

 

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • fara sac
  • usor de transportat
  • maner ergonomic

Puncte slabe

  • usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *