25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta Compact Power 3A RO3786

Curatenia poate deveni o activitate mai placuta, cat timp ai la dispozitie aparatele potrivite cu care sa iti poti face treaba rapid si eficient. In acest context, dorim sa iti prezentam aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 care reprezinta un real ajutor in orice locuinta. Este esential sa gaseste produsul cel mai adecvat nevoilor tale, de aceea te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Acest model de televizor imbina perfect utilul cu placutul, fiind  prevazut cu un design compact si foarte modern. Prezinta dimensiuni relativ restranse, ceea ce il face un aparat usor de manevrat, dar si de depozitat.

Specificatii

Aspiratorul Rowenta Compact Power 3A RO3786 inregistreaza o putere de 750 W si o capacitate de colectare de 1.5 litri. Este potrivit pentru orice tip de suprafete dure, aspirand excelent podeaua sau chiar covorul.

Faptul ca nu prezinta sac, din punctul nostru de vedere, constituie un avantaj. De ce? Pentru ca nu va atrage costuri suplimentare, iar recipientul va fi golit mult mai rapid. Il vei detasa, vei arunca murdaria, dupa care il vei monta inapoi. Nimic mai simplu!

Este prevazut cu doua niveluri de filtrare, avand un filtru de spuma amplasat in fata motorului su un filtru special amplasat in fata orificiului de evacuare. In acest mod 99.98% din praf va fi captat in interior, aerul evacuat fiind purificat.

Motorul a fost special proiectat pentru a inregistra un consum redus de resurse, dar care sa mentina aceleasi performante precum in cazul motoarelor mai puternice.

Chiar si la capitolul accesorii, aparatul sta excelent. Astfel, acesta a fost echipat cu perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru tapiterie, accesoriu pentru blana animalelor si perie special. Niciun loc nu va ramane neaspirat, indiferent ca vorbim despre gresie, parchet, covoare cu fire lungi sau chiar canapele si fotolii.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incatati de alegerea facuta si sutin ca este un aspirator extrem de eficient, capabil sa aspire eficient orice tip de suprafete. De asemenea, au remarcat faptul ca aerul evacuat este mult mai curat, comparativ cu vechile modele de aspiratoarele, iar accesoriile sunt mai mult decat binevenite. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Rowenta Compact Power 3A RO3786 constituie o alternativa foarte interesanta, ce asigura o aspirare eficienta, fiind prevazut cu o gama foarte diversificata de accesorii de mare folos. Utilizatorii confirma calitatea sa, acordandu-i calificative foarte bune. Aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

 

 

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • numar mare de accesorii
  • aspirare buna
  • fara sac

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *