22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Daewoo RCC-230R

Vechiul aspirator tocmai s-a stricat si cauti sa il inlocuiesti cu un model accesibil, dar cu care sa iti faci treaba cel putin decent? O idee ar putea fi aspiratorul fara sac Daewoo RCC-230R ce se incadreaza cu brio la categoria aspiratoarelor ieftine, dar eficiente. In continuare, vei vedea exact despre ce este vorba!

Design

Aspiratorul beneficiaza de un design placut si compact, carcasa fiind de culoare rosie in combinatie cu negru. Masoara 38.5 latime, 27.5 cm inaltime si 28.5 cm adancime, avand o greutate de 4.9 kg.

Specificatii

Aspiratorul Daewoo RCC-230R ofera o putere de 1590 W si este potrivit numai pentru aspirarea uscata. Sigur ca nu vorbim despre un aspirator foarte puternic, insa performantele sale sunt decente, as putea spune. Capacitatea de colectare este una destul de mare, de 2.5 litri.

Filtrul HEPA are rolul de a asigura ca aerul evacuat va fi mai curat si purificat, retinand chiar si celel mai mici particule.

Interesant la acest aspirator este faptul ca nu detine sac. Astfel, acesta va colecta murdaria intr-un recipient care va fi foarte usor de golit, aruncand murdaria direct in cosul de gunoi.

Este dotat cu perie standard care va fi foarte utila, colectand eficient murdaria.

Nivelul de zgomot produs este de maxim 85 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca isi fac treaba destul de bine cu acest aspirator, aspirand atat podeaua, cat si covoarele. Confirma faptul ca recipientul este foarte usor de golit si este mai facil decat cu un sac. Considera raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Daewoo RCC-230R este un model de aspirator ieftin, dar cu care iti poti face treaba cel putin decent. Este usor de manevrat, iar gratie dimensiunilor sale destul de reduse, ii vei gasi rapid locul unde sa il depozitezi. Aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

 

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • design placut
  • fara sac
  • pret mic
  • filtru HEPA

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *