25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FRM-227SSNF

Spatiul din congelatorul de care dispui in acest moment nu iti mai ajunge si ai avea neaparata nevoie de un congelator suplimentar? Iti recomandam un produs foarte interesant si anume Star-Light FRM-227SSNF, care a reusit sa ne depaseasca asteptarile. Din punctul nostru de vedere, este un produs destul de reusit aflat in portofoliu Star-Light, insa mai multe detalii vei afla in continuare.

Design

Ne surprinde si pe partea de design, fiind prevazut cu o carcasa moderna, de culoare argintie. Prezinta o usa cu maner vertical, deschiderea realizandu-se pe partea dreapta. Tot, aici se afla display-ul LED de unde vei regla temperatura.

Congelatorul masoara 172.2 x 59.5 x 63.2 cm (l x L x A).

Specificatii

Star-Light FRM-227SSNF este un congelator care ofera o capacitate de 227 litri. Este organizat cu ajutor a 7 compartimente inchise, ceea ce constituie un avantaj. De ce? Fiindca vei putea aseza alimentele in functie de natura lor, astfel incat sa nu existe riscul schimbului de mirosuri si arome.

A fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind aproximat la 291 kWh.

Are la baza sistem de racire No Frost, care te va scuti de efortul dezghetarii pierodice a congelatorului. Nu se va mai forma gheata pe peretii interiori si nici pe suprafata alimentelor.

Atunci cand temperatura din cavitatea interioara este cam mare, aparatul te va atentiona fiindca alimentele vor fi in pericol.

Capacitate de congelare timp de 24 de ore ajunge pana la 15 kg.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu depaseste 42 dB, asa ca nu va fi un congelator galagios.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca acest congelator este un produs de calitate, incapator, iar organizarea considera a fi una foarte buna. Faptul ca nu vor depozita alimentele amesteca constituie un mare avantaj. Sunt multumiti de achizitia facuta si estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Congelatorul Star-Light FRM-227SSNF reprezinta un model interesant, incapator si foarte util in orice bucatarie. Recunosc ca m-a surprins placut acest model si Star-Light demonstreaza ca putem cumpara produse calitative la un pret rezonabil. Aici poti verifica o oferta de pret actualizata.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • incapatoare
  • compartimentare buna
  • sistem No Frost
  • design placut

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *