25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Saeco PicoBaristo HD8927/09

Meriti sa te rasfeti in fiecare dimineata cu o cafea absolut delicioasa, motiv pentru care trebuie sa te orientezi catre un aparat potrivit. Recomandarea noastra este sa afli mai multe informatii despre espressor-ul automat Saeco PicoBaristo HD8927/09 pe care il vom analiza pana la cel mai mic detaliu. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte elegant si modern, astfel ca va fi imposibil sa nu iasa in evidenta, oriunde l-ai amplasa. Frontal, se afla panoul de control, de unde vei realiza toate setarile necesare. Masoara 21.5 x 42.9 x 33 cm (W x D x H) si cantareste 7.2 kg.

Specificatii

Saeco PicoBaristo HD8927/09 este un espressor automat ce dispune de o putere de 1850 W, fiind realizat din materiale de calitate superioara. Este prevazut cu rasnita ceramica, care asigura o macinare perfecta, iar curgerea apei la debit constant, va extrage complet esenta boabelor. In plus, acest material nu permite supraincalzirea cafelei si, implicit, senzatia de gust ars din cafea.

Filtrul de apa AquaClean asigura cele mai igienice conditii, utilizand apa foarte curata in prepararea cafelei. Este recomandata schimbarea filtrului la un interval de trei luni.

Poti ajusta granulatia cafelei, in functie de preferinte. Cele 5 setari ajustabile iti permite prepararea cafelei de la o granulitate foarte fina potrivita pentru un espresso de calitate pana la una mai aspra, ideala pentru prepararea unei cafelei mai putin slabe.

In diminetile in care esti foarte grabit, boilerul cu incalzire rapida va fi foarte eficient. Astfel, va prepara instant o ceasca de espresso sau capuccino pe care sa o poti savura rapid.

De asemenea, cafeaua va fi concetrata atat cat iti palce. Datorita celor 5 valori disponibile, poti ajusta parametrii, in functie de propriile preferinte.

Rezervorul de apa preiznta o capacitate de 1.8 litri, in timp ce compartimentul de cafea ofera o capacitate de 250 de grame.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un aparat foarte practic si eficient atat acasa, cat si la birou. Sustin ca spuma de lapte obtina este absolut delicioasa, iar faptul ca recipientul pentru lapte este detasabil, pentru ei reprezinta un avantaj, fiindca ulterior il vor adauga la frigider. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Alege cu incredere espressor-ul automat Saeco PicoBaristo HD8927/09 fiindca este un aparat de inalta calitate, care va prepara intr-un mod absolut delicios cafeaua dorita. In ciuda aspectului sofisticat, este usor de setat si utilizat, iar clientii i-au acordat calificative foarte bune. Gasesti aici si o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

 

9.4

Pret

8.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • design deosebit
  • rasnita ceramica
  • boiler cu incalzire rapdia
  • dispozitiv spumare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *