22 iunie 2024
Aspirator fara sac Heinner HVC-V750OR

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HVC-V750OR este un aspirator foarte bun potrivit fie pentru un apartament, fie pentru o casa, ce reuseste sa aspire eficient atat suprafete dure precum, gresie, parchet etc, cat si tapiterii, covoare cu peri mai lungi si asa mai departe. In plus, prezinta un maner foarte confortabil, ceea ce inseamna ca manevrarea lui devine facila.

Aspiratorul Heinner HVC-V750OR este prevazut cu un motor destul de puternic, obtinand o putere de aspirare de 160 W. Nu detine sac, ci aceasta a fost inlocuit cu un recipient foarte usor de detasat unde va fi colectata toata murdaria. Acesta ofera o capacitate de 2.2 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupi sesiunea de aspirare pentru a il goli. In plus, este un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A.

In acelasi timp, aspiratorul beneficiaza si de un sistem de filtrare performant – Hepa 13, care retine impuritatile din aerul captat, astfel ca aerul eliminat va fi mult mai curat. Acesta poate fi detasat si spalat periodic.

Aspiratorul vine la pachet cu o perie standard, duza 2 in 1 pentru spatii inguste ce iti va permite sa patrunzi si in zone greu accesibile cum ar fi colturi, sub mobila si asa mai departe, dar si o perie de praf, cu ajutorul careia poti indeparta praful de pe suprafete mai delicate.

In plus, nu este nici foarte galagios, inregistrand pe cea mai puternica treapta de putere 75 dB. Cablul de alimentare are o lungime de pana la 4.5 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un produs foarte bun, ce aspira excelent orice tip de suprafete, usor de manevrat si destul de silentios. Sunt incantati de existenta acelui recipient de colectare a murdariei, mult mai practic si eficient decat sacul normal, pe care il pot detasa foarte usor. Pentru a mentine performantele la aspirare, acestia spala periodic acel filtru din dotare. De asemenea, au mai remarcat faptul ca manerul este comod, iar in urma sa, nu mai ramane miros de praf cum se intampla cu vechile aspiratoare. In concluzie, il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Heinner HVC-V750OR este un model care merita achizitionat din mai multe motive. In primul rand, are o putere mare de aspirare, facand fata inclusiv pe covoare cu peri ceva mai lungi, acolo unde, de regula, este o problema, in timp ce reuseste sa ramana destul de silentios si usor de manevrat. In plus, daca ma intrebati pe mine, pretul cu care vine la pachet este foarte convenabil.

Aspirator fara sac Heinner HVC-V750OR

Pareri pe scurt: Heinner HVC-V750OR

9.9

Pret

10.0/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare de aspirare
  • Filtru HEPA 13
  • Usor de manevrat
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *