25 mai 2024
Aspirator cu sac PHILIPS FC8326/09

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

PHILIPS FC8326/09 este un aspirator puternic si eficient, pregatit sa aspire orice tip de suprafete de la podele dure pana la covoare cu peri lungi. Poate fi o varianta interesanta, insa mai intai de toate, va invitam sa aflati mai multe detalii!

Aspiratorul PHILIPS FC8326/09 este prevazut cu un motor puternic reusind sa indeparteze eficient murdaria. Este echipat cu un sac cu capacitatea de 3 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupi sedinta de aspirare. Recunosc ca mi-ar fi placut mai mult sa aiba recipient in loc de sac, insa nu ar fi nici acesta un dezavantaj.

Aspiratorl este prevazut cu cap de aspirare TriActive ce asigura o curatare mai eficienta a covorului datorita placutelor duzei de aspirare cu un design special, permite aspirarea mai facila a obiectelor mari si aduna toata mizeria de pe langa mobila sau de-a lungul peretilor. De asemenea, peria turbo asigura o curatare excelenta covoarelor, indepartand chiar si parul provenit de la animalele de companie si sacmele. In plus, accesoriul pentru spatii inguste este eficient pentru curatarea zonelor mai dificile cum ar fi cele de sub mobila sau la colturi.

Nivelul de zgomot este acceptabil, inregistreaza 84 dB. Nu este cel mai silentios model, insa zgomotul produs este suportabil.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri, reusind sa acopere o raza de pana la 8 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca isi face treaba foarte bine, avand o putere de aspirare buna si accesorii inovatoare care ii sporesc  eficienta. De asemenea, este usor de manevrat si isi pot face treaba foarte bine cu ajutorul sau, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

PHILIPS FC8326/09 este un aspirator bun, prevazut cu o putere de aspirare mare si eficienta pe masura. Imi place foarte mult la el faptul ca dispune de o gama variata de accesorii, pe care nu le vom gasi la modele entry-level. In general, isi face treaba ireprosabil, iar cumparatorii sunt multumiti, ceea ce il face a fi un produs de incredere.

Aspirator cu sac PHILIPS FC8326/09

Recenzii pe scurt: PHILIPS FC8326/09

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Accesorii inovatoare
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Lipsa variator de putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *