13 aprilie 2024
Hota incorporabila telescopica Hansa OTS6226IH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa OTS6226IH este o plita incorporabila rezonabila, ce absoarbe destul de bine aburul si mirosul de mancare, reusind sa pastreze un aer proaspat si curat in bucatarie, chiar si atunci cand gatesti. In plus, pretul de achizitie este unul accesibil, insa mai multe detalii va vom dezvalui in continuare.

Hota incorporabila Hansa OTS6226IH este prevazuta cu o capacitate de absorbtie de minim 249 mc/h si maxim 365 mc/h. Este echipata cu doua motoare, avand o putere de 260 W si trei trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de necesitate.

Totodata, hota este incadrata in clasa de eficienta energetica E, inregistrand un consum energetic anuam de aproximativ 147 kWh. De apreciat si faptul ca dispune de filtre din aluminiu ce se pot detasa foarte usor si pot fi spalate in  masina de vase. De asemenea, beneficiaza si de sistem de iluminare ce va oferi o buna vizibilitate.

Nivelul de zgomot inregistrat este unul rezonabil, acesta fiind cuprins intre 55 si 65 dB. Burlanul din dotare are un diametru de 120 mm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca aceasta hota absoarbe foarte bine mirosurile neplacute rezultate in timpul gatitului, prin urmare isi face treaba satisfacator. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot spala cele doua filtre in masina de vase si nu este necesara inlocuirea lor periodica. In plus, cele doua becuri din dotare contribuiesc la o vizibilitate mai buna in timpul gatitului. In general, sunt multumiti de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Hota telescopica Hansa OTS6226IH poate fi o varianta de luat in calcul ce vine la pachet cu un pret accesibil. In principiu, isi face treaba bine, este suficient de puternica, iar in bucatariile de dimensiuni mici si medii, isi face treaba fara probleme. Cumparatorii confirma faptul ca este un produs de incredere, de aceea, consider ca merita achizitionata.

Hota incorporabila telescopica Hansa OTS6226IH

Recenzii pe scurt: Hansa OTS6226IH

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 motoare
  • 3 trepte de viteza
  • Filtre din aluminiu lavabile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *