25 iulie 2024
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BW

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo KOR-6S2BW este un cuptor cu microunde ce vine la pachet cu un pret destul de bun, care reuseste sa incalzeasca foarte rapid mancarea, fiind o solutie eficienta mai ales atunci cand sunteti pe graba. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective!

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S2BW este prevazut cu o capacitate de 20 de litri, fiind suficient de mare pentru a putea incalzi alimente in vase de diverse dimensiuni, chiar si platouri mai mari. Cu ajutorul ecranului LED amplasat in partea dreapta, putem verifica informatii referitoare la timpul ramas, nivelul de putere rsau indicatori ai programului selectat. In plus, beneficiaza de o interfata foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt fi usor de realizat. La acest nivel am descoperit si un buton interesant – Zero&On care intrerupe alimentarea aparatului cu energie electrica, pentru a economisi energie. Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am mai intalnit acest lucru si chiar apreciez existenta sa.

In interiorul cuptorului, se afla un ghidaj cu trei brate ce asigura o stabilitate mai buna vaselor in timpul incalzirii alimentelor. Putem introduce vase cu diametrul de pana la 28 de cm.

Una dintre functiile care mi-au atras atentia este Dish Warmer. Aceasta vizeaza incalzirea vaselor in prelabil pentru ca alimentele sa se mentina calde mai mult timp. Totodata, functia Steam Cleaning permite curatarea mai facila a interiorului aparatului. Aceasta utilizeaza forta aburilor pentru indepartarea grasimii si a murdariei, iar voi trebuie doar sa umpleti un pahar ori o cana cu apa si sa introduceti in interior, dupa care activati functia respectiva. Totodata, printre functiile din dotare mai regasim timer-ul ce permite presetarea duratei si oprirea automata indata ce timpul a expirat, functia de reincalzire, dar si functia de dezghetare ce permite decongelarea rapida a alimentelor scoase direct de la congelator.

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern, fara elemente care sa capteze atentia. Carcasa este de culoare alba, iar lateral se afla panol de control. Dimensiunile aparatului sunt de 44.9 x 31.8 x 25.9 cm (W x D x H) si cantareste 8.6 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii care sunt intr-un numar destul de mare sunt foarte multumiti de cuptor, declarand ca functioneaza excelent. Este suficient de incapator pentru nevoile lor, iar functiile din dotare sunt foarte interesante, dar si utile. De asemenea, presupune un mod de functionare foarte simplu, beneficiind de o interfata cu totul intuitiva. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Daewoo KOR-6S2BW este un produs de calitate, ce functioneaza foarte bine, motiv pentru care poate fi achizitionat cu toata increderea. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca reprezinta o achizitie reusita, iar alegerea lor a fost de departe una cat se poate de inspirata. In plus, pretul de achizitie este foarte convenabil in raport cu calitatea si performantele oferite.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BW

Review pe scurt: Daewoo KOR-6S2BW

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer, Dezghetare, Decongelare
  • Dish Warmer
  • Steam Cleaning
  • Zero&On

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *