23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta Compact Power RO3798

Orice casa ingrijita are nevoie de un aspirator potrivit cu care sa iti poti face treaba eficient. Ei bine, noi iti prezentam de aceasta data aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power RO3798 pentru a ii cunoaste mai bine potentialul, astfel incat sa poti decide daca este sa nu, produsul cel mai potrivit nevoilor tale.

Design

Prezinta un design foarte placut si modern, avand carcasa rosu cu negru. Fiindca nu este un aspirator mare, il vei putea manevra foarte usor, dar va ocupa si destul de putin spatiu de depozitare. Cantareste aproximativ 6 kg.

Specificatii

Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator fara sac ce dispune de sistem avansat mono-ciclonic, fiind capabil sa separe eficient praful din aerul aspirat.

Dispune de doua niveluri de filtrare, un filtru de spuma amplasat in fara motorului, iar celelalt filtru este amplasat inaitne de orificiul de evacuare al aerului. In acest fel, vor fi captate chiar si cele mai mici particule din aer.

Motorul presupune un consum redus de energie, 750 W, asigurand performante similare cu cele obtinute de un aspirator cu o putere mai mare.

Recipientul de praf va fi curatat foarte usor. Se detaseaza, se arunca mizeria adunata in interior, dupa care se curata cu un jet de apa.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 79 dB, astfel ca nu va fi exagerat de deranjant.

Dispune de o gama foarte variata de accesorii, astfel ca vei putea patrunde chiar si in cele mai dificil de curatat locuri:

  • perie cu doua pozitii
  • duza 2 in 1 pentru spatii inguste
  • duza parchet
  • duza tapiterie
  • perie mini turbo

Capacitatea de colectare este de 1.5 litri. Astfel, in timpul unei sesiuni de curatenie, nu va fi necesara intreruperea pentru curatarea recipientului fiindca presupune o capacitate suficient de mare.

Lungimea cablului de alimentare ajunge la 6.2 m, in timp ce raza de operare este de 8.8 m.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca acest aspirator se descurca excelent, iar ei reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu ajutorul sau. Sunt incantati de multitudinea de accesorii din dotare, ce eficientizeaza aspirarea chiar si a celor mai greu accesibile zone. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator foarte eficient, usor de manevrat, cu care gospodinele isi fac treaba de minune. Nu ocupa nici foarte mult spatiu pentru ca detine dimensiuni relativ reduse. Totodata, clientii au acordat calificative foarte bune si sunt intr-adevar multumiti. Poti verifica aici si tu o oferta de pret foarte buna!

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • numar mare de accesorii
  • design placut
  • fara sac

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *