25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CTD-190TH

In fiecare dimineata iti place sa fii trezit de mirosul absolut incantator de cafea proaspata? Atunci iti prezentam un aparat foarte util in acest sens si anume cafetiera digitala Star-Light CTD-190TH. Te va ajuta sa te rasfeti de fiecare data cand veti avea pofta cu o cafea absolut delicioasa.

Design

Este prevazut cu un design compact si modern, avand carcasa argintie. Frontal, este amplasat panoul de control, iar in partea de jos se afla recipientul unde va fi pregatita cafeaua. Este un aparat destul de mic incat nu va ocupa mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Cafetiera Star-Light CTD-190TH presupune o putere de 900 W, fiind prezuta cu un rezervor ce ofera o capacitate de 1 litru.

Dispune de timer, astfel incat permite programarea activitatii sale, pentru a te putea bucura oricand de cafea calda. De asemenea, oprirea aparatului se poate realiza si automat.

Totodata, prezinta sistem anti-picurare, dar si picioruse anti-alunecare ce ii vor oferi aparatului un plus de stabilitate.

Filtrul este lavabil, dar si detasabil, astfel ca vei reusi sa il cureti usor si rapid.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic in orice bucatarie si il recomanda la randul lor. Este extrem de usor de utilizat, iar cafeaua este preparata dupa gustul fiecaruia. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Cafetiera Star-Light CTD-190TH este un aparat destul de simplu, dar care isi face treaba eficient. Poti prepara cu ajutorul sau cafeaua dupa bunul plac, iar clientii sustin ca se descurca de minue. Verifica aici si o oferta de pret foarte buna!

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *