13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

X-Trem Power 3A Rowenta RO6941EA

Ma numar printre persoanele care nu ar concepe activitatea de curatenie fara un aspirator bun. Da, ai neaparata nevoie de un aspirator bun, altfel, un aspirator slab ti-ar putea ingreuna activitatea. Si pentru ca tot am mentionat un aspirator bun, atunci iti facem cunostinta cu aspiratorul fara sac X-Trem Power 3A Rowenta RO6941EA. 

Design

Nu ar avea elemente diferite comparativ cu un aspirator obisnuit, design-ul sau fiind unul compact si modern, cu carcasa de culoare albastra in combinatie cu negru. Dispune de tub telescopic din metal care va fi reglabil pe lungime.

Specificatii

X-Trem Power 3A Rowenta RO6941EA este un aspirator fara sac, iar acest aspect il consideram un avantaj. De ce? Pentru ca in locul sacului se afla recipientul ce va fi foarte usor de curatat. De fiecare data cand se va umple, vei deserta resturile si praful acumulat si cu un simplu jet de apa, recipientul va fi curat.

Motorul de 750 W inregistreaza un consum redus, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Prezinta o capacitate de colectare de 2.5 litri, cablu cu lungimea de 6.2 m, astfel ca vei putea opera pe o raza de 8.8 m.

Este aspiratorul potrivit atat pentru aspirarea covoarelor, cat si a podelelor dure. Va fi in egala masura eficient, fiind prevazut cu un sistem de filtrare avansat, astfel ca va fi capabil sa elimine chiar si cele mai fine particule de praf.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de produs si sustin ca prezinta o putere mare de absorbtie, eficienta energetica, iar recipientul unde este colectata murdaria poate fi curatat extrem de usor. Totodata, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

X-Trem Power 3A Rowenta RO6941EA reprezinta un real ajutor in orice casa, fiindca aspira rapid si eficient orice particula de praf, mizerie, lasand curatanie in urma sa cu simt de raspundere. La randul lor, clientii s-au declarat multumiti, ceea ce constituie un aspect esential. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • putere mare
  • recipient colectare
  • capacitate mare
  • orice tip de suprafata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *