17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Rowenta Compact Power 3A RO3724

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3724 poate fi ajutorul tau de nadejde atunci cand vine vorba de curatenie. Sfatul nostru este sa apelezi la electrocasnicele cele mai potrivite nevoilor tale, iar acesta este un indicator ce variza de la caz la caz. Noi suntem aici pentru a te informa de fiecare data in mod corect si obiectiv.

Design

Este prevazut cu un design compact, carcasa fiind de culoare portocalie in combinatie cu negru. Butoanele sunt amplasate pentru a fi la indemana in timp ce aspiri intreaga locuinta. Aparatul cantareste aproximativ 4.5 kg.

Specificatii

Rowenta Compact Power 3A RO3724 este un aspirator fara sac ce inregistreaza o putere rezonabila de 750 W, ceea ce va garanta o aspirare buna. Personal, ma incanta ideea de aspirator fara sac pentru ca presupune un cost de intretinere mai mic si o curatare mai facila. De fiecare data cand recipientul ce are o capacitate de 1.5 litri, se va umple, va fi necesara golirea sa, aruncand resturile adunate la gunoi, iar recipientul va fi curatat cu un simplu jet de apa. Astfel, nuv a fi nevoie de inlocuirea periodica a sacului, ceea ce ar presupune costuri in plus.

Aspiratorul detine un filtru de spuma amplasat in fata motorului. Filtrul pe care il regasim ianintea orificiului de evacuare a aerului este potrivit pentru ca acapara pana si cele mai fine particule de praf ce se regasesc in aer.

Lungimea cablului permite operarea pe o raza de 8.8 m.

Parerea clientilor

Aspiratorul se bucura de aprecieri foarte bune si in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca inregistreaza un consum decent de reurse, curatarea recipientului este foarte facila si dispune de perie pentru spatii inguste cu care isi fac treaba foarte bine. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Rowenta Compact Power 3A RO3724 este un electrocasnic de mare ajutor, ce te va scapa atat de murdaria acumulata pe podea sau covoare, cat si de praful existent in aer. Fie ca vrei sau nu, praful pluteste in permanenta in aer, prin urmare ai nevoie de un aparat care sa faca fata si acestei probleme. Aici poti verifica si o oferta de pret accesibila.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • aspira toate tipurile de suprafete
  • fara sac
  • perie pentru suprafete inguste

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *