23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Hotpoint RSPD 804 JB EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSPD 804 JB EU este un model ce ofera o capacitate destul de mare, astfel ca va fi potrivita chiar si pentru familii cu doi copii. Dispune de programe diversificate, astfel ca tu si familia ta va veti bucura de haine perfect spalate si igienizate.

Design

Este prevazuta cu un design modern, avand carcasa alba. Frontal, observam display-ul LCD ce va reda informatii referitoare la programul de spalare, butonul rotativ si cuva pentru detergent. Masoara 85 x 59.5 x 47.5 cm (l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat rufe Hotpoint RSPD 804 JB EU prezinta o capacitate generoasa de incarcare de 8 kg si este incadrata in una din cele mai bune clase de eficienta energetica, A+++. Inseamna, un consum minim de resurse, iar factura nu va fi cu mult incarcata.

Viteza maxima  de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 rpm. Sigur ca pe piata exista si modele cu viteza mai mare cum ar fi 1200, 1400 si chiar 1600 rpm, insa de cele mai multe ori nu vei ajunge sa utilizezi nici macar viteza de 1000 rpm pentru ca este destul de mare incat sa iti poata afecta tesatura hainelor.

Masina dispune de motor trifazat tip Inverter realizat cu un sistem de suspensie capabil sa absoarba cele mai puternice vibratii, pentru ca zgomotul produs sa fie cat mai scazut, chiar si la centrifugare.

Tehnologia Direct Injection permite reducerea temperaturii de spalare la 20 de grade Celsius, avand efecte similare precum spalarile la 40 de grade Celsius. Astfel, vei putea spala haine albe sau colorate in acelasi ciclu de spalare. Mai mult decat atat, combina cele doua tehnologii – Direct Injection si Digital Motion, astfel incat sa indeparteze si cele mai dificil pete de pe haine.

Masina este prevazuta cu nu mai putin de 16 programe de spalare care va acoperi cam toate tipurile de nevoi. Programele au fost gandite in functie de tesatura (bumbac, lana, delicate), dar si alte nevoi special (antialergic, bebelusi etc). Mai multe detalii despre fiecare program in parte, vei regasi in manualul de utilizare.

Dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor, ideal atunci cand ai copii mici, pentru a nu putea deregla masina. In plus programarea intarziata va fi eficienta pentru a isi incepe spalarea singura, la ora prestabilita.

Nivelul maxim de zgomot produs la spalare nu depaseste 56 dB.

Parerea clientilor

Masina se bucura in randul cumparatorilor de aprecieri foarte bune. Acestia se declara multumiti pentru ca spala foarte bine hainele, programele sunt suficient de diversificate si este exact ceea ce au ei nevoie. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Hotpoint RSPD 804 JB EU este un model foarte eficient care ne-a surprins in mod placut. Dispune de o capacitate generoasa de incarcare, este extrem de economica si eficienta. In plus, pretul de achizitie este foarte bun si il poti verifica aici.

9.2

Pret

9.5/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • economica
  • capacitate mare
  • programe diversificate

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *