22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Aspirator Bosch 2 in 1 Vertical si de masa

Cauti un aspirator usor de manevrat si eficient? Ce ai spune despre aspiratorul multifunctional Bosch 2 in 1? Nu este nevoie sa ai deja o parere formata despre acest produs, pentru ca in cadrul acestui review vei avea ocazia sa iti formezi o opinie cat se poate de justa. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Este un aspirator cu design foarte modern, avand carcasa de culoare argintie. Este usor de manevrat tocmai datorita formei sale, dar si facil de depozitat. Masoara 25.5 cm latime, 113 cm inaltime si 57.5 cm adancime, cantarind doar 3.2 kg.

Specificatii

Bosch 2 in 1 Vertical si de masa este un aspirator potrivit pentru toate tipurile de suprafete, avand o capacitate de colectare de 0.3 litri. Detine o autonomie de 36 de minute, suficient de mare pentru a putea aspira intreaga casa cu o singura incarcare.

Prezinta doua trepte de putere, pe care le vei regla in functie de suprafata pe care doresti sa o aspiri sau de gradul de murdarie.

Parerea clientilor

Cumparatorii care au fost dispusi sa impartaseasca cu noi experienta lor, sustin ca este un aparat foarte usor de manevrat cu un design placut si o putere de aspirare destul de mare. Prin urmare considera raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Bosch 2 in 1 Vertical si de masa este un aspirator destul de bun, care presupune o manevrare foarte facila. Aspira bine, inclusiv parul de la animalele de companie. Poti verifica aici si o oferta de pret actuala.

8.8

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • design placut

Puncte slabe

  • recipient praf destul de mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *