19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Standy

Se anunta temperaturi din ce in ce mai ridicate, iar confortul tau se diminueaza pe zi ce trece. Chiar daca nu dispui de un buget foarte mare, poti achizitiona si un produs mai ieftin, dar care sa reuseasca sa iti aduca un anumit grad de confort. Nu este usor sa rezisti acestor temperaturi sufocante, de aceea iti recomandam ventilatorul cu picior Argo Standy, dar nu inainte de a afla tot ceea ce este necesar si util sa stii despre el.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de dragut, prevazut cu o caracsasa alba, compacta si eleganta, astfel ca se va integra perfect in orice camera l-ai amplasa. Masoara 41 x 155 x 45 cm (D x H x W), avand o greutate de 6.3 kg.

Specificatii

Argo Standy este un ventilator cu picior prevazut cu o putere de 60 W si trei trepte de viteza, pe care le vei regla in functie de toleranta si preferinte. Aparatul poate fi controlat atat cu ajutorul panoului de comanda pe care il regasim pe piciorul acestuia, cat si cu ajutorul telecomenzii cu care este dotat.

Este dotat cu 5 lamele din AS – un material de inalta calitate.

Unghiul de inclinare este reglabil, astfel ca il vei pozitiona in directia dorita pentru ca aerul sa fie ventilat.

Timer-ul iti va permite presetarea activitatii ventilatorului pe ore.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte practic si eficient, ce a reusit sa le recreeze confortul. Zgomotul produs, comparativ cu alte modele, este putin mai mare, dar acest lucru este specific nivelului de putere. In plus, considera raportul calitate/pret exelent.

Concluzie

Recomandam ventilatorul Argo Standy pentru ca este un aparat fiabil, suficient de puternic pentru a reusi sa aduca temperatura camerei la un nivel optim. De asemenea, pretul de achizitie este destul de avantajos si il poti verifica aici.

Pareri pe scurt: Argo Standy

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • putere mare
  • trei trepte de viteza
  • timer

Puncte slabe

  • putin cam zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *