19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Sereno

Este dificil si uneori chiar imposibil sa intreprinzi activitati culinare fara o masina de tocat desavarsita. Ai nevoie de tot ceea ce este mai bun, de aceea iti recomandam masina de tocat Sereno. Este un produs interesant, despre care vom discuta in continuare.

Design

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca ne-a impresionat destul de mult. Eleganta isi spune cuvantul, iar carcasa de culoare neagra sugereaza ideea de produs sofisticat. Dimensiunile produsului sunt de 34 x 20 x 34.5 cm (D x H x W).

Specificatii

Sereno este o masina de tocat ce detine o putere de 900 W si o capacitate de tocare de 500 g pe parcursul unui minut.

Functia Reverse este eficienta atunci cand aparatul se va bloca cu o bucata de carne, ruland in sens invers, se va debloca automat.

Referitor la accesoriile din dotare, aceasta dispune de accesoriu pentru carnati, accesoriu pentru impingere, 3 site si tava de alimentare.

In plus, datorita picioarelor anti-alunecare, aparatul va fi mult mai stabil in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au aratat destul de incantati de produsul in cauza si ii sustin eficienta. Este usor de utilizat si curatat si s-a descurcat excelent pana acum. Apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de tocat Sereno este un model interesant, ce presupune o putere de 900 W si o capacitate de tocare de 0.5 kg/min. Recomandam acest produs despre care clientii au avut doar cuvinte de lauda. Pentru a verifica si o oferta de pret, intra aici.

 

9.3

Pret

8.7/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • design deosebit
  • putere mare
  • accesorii diverse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *