25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZF 1601

Nu mai suporti temperaturile caniculare si doresti sa iti regasesti confortul? Cu atat mai mult daca nu dispui de un buget prea mare, iti recomandam sa te orientezi catre un model de ventilator. Discutam in continuare despre ventilatorul Zass ZF 1601, un ajutor eficient in sezonul cald.

Design

Acest model de ventilator este prevazut cu un design placut, reprezentand o prezenta discreta oriunde l-ai amplasa. Masoara 52 x 43 x 140 cm ( D x H x W) si cantareste 3.94 kg.

Specificatii

Zass ZF 1601 este un ventilator prevazut cu o putere de 50 W si trei trepte de viteza pentru a le regla astfel incat sa te poti simti cat mai confortabil. Motorul este suficient de puternic si in acelasi timp silentios. Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza nu depaseste 51.7 dB.

Inaltimea ventilatorului este reglabila, intre 98 si 130 cm, in functie de preferinte si necesitate.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat ce i-a salvat de temperaturile caniculare, motiv pentru care il recomanda mai departe cu toata increderea. Poate fi amplsat in orice incepere si mutat foarte usor. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ventilatorul Zass ZF 1601 este un model foarte practic si eficient, o alternativa de luat in calcul in cazul in care nu va permiteti sa faceti o investitie mai mare pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Este suficient de puternic si silentios pentru a va readuce confortul mult dorit. Aici poti verifica si o oferta de pret actuala.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • silentios
  • trei trepte de viteza
  • reglabil pe inaltime

Puncte slabe

  • nu are telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *