25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-10

Atunci cand temperaturile devin din ce in ce mai greu de suportat, ai nevoie de aparate eficiente, care sa iti readuca confortul. Iar in acest sens, chiar nu ai nevoie de o investitie foarte mare, mai ales cand devine o cheltuiala neprevazuta. Ventilatorul cu picior Vortex FS40-10 poate fi aparatul indicat ce iti va crea cele mai bune conditii atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Design

Design-ul sau este unul compact si placut, avand carcasa de culoare alba in combinatie cu rosu. Panoul de control este amplasat pe piciorul ventilatorului.

Specificatii

Vortex FS40-10 este un ventilator cu picior prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza. Detine o elice cu dimatrul de 40 cm.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 60 dB, deci nu putem spune  ca va crea un disconfort acustic nici pe cea mai puternica treapta de viteza.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de utilitatea acestui aparat, pe care il considera eficient si practic in sezonul cald. Mai mult, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Ventilatorul Vortex FS40-10 este un aparat extrem de binevenit in sezonul cald, pe care il recomandam, mai ales daca nu dispui de un buget suficient de mare incat sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat. Poate fi de mare ajutor, motiv pentru care recomandam achizitionarea unui astfel de aparat. Aici poti consulta si o oferta de pret cat se poate de avantajoasa.

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza
  • pret acceisibil

Puncte slabe

  • nu are telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *