22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A25

Fiindca se anunta temperaturi din ce in ce mai ridicate, iti recomandam sa iei atitudine si sa readuci confortul chiar la tine acasa. Cu atat mai mult daca nu esti dispus sa faci o investitie foarte mare, iti recomandam sa apelezi la un ventilator. Astazi, discutam despre ventilatorul cu picior Vortex FS40-A25 pentru a putea verifica daca este aparatul potrivit si pentru nevoile tale.

Design

Design-ul acestui aparat este unul cat se poate de compact, avand carcasa de culoare neagra in combinatie cu rosu. Pe piciorul aparatului, regasim panoul de comanda, de unde vei realiza setarile dorite.

Specificatii

Vortex FS40-A25 este un ventilator cu picior ce inregistreaza o putere de 40 W distribuita pe trei trepte de viteza, reglabile in functie de propriile preferinte. Diametrul elicei acestui ventilator este de 40 cm.

Nu dispune de telecomanda, deci setarile vor fi realizate exclusiv prin intermediul panoului de comanda amplasat pe piciorul aparatului.

Nivelul maxim de zgomot inregistrat este de 60 dB, deci nu putem spune ca este un nivel suficient de inalt incat sa creeze un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de acest produs, care face fata foarte bine temperaturilor caniculare. Racoreste destul de bine incaperea si il recomanda mai departe. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul cu picior Vortex FS40-A25 este aparatul potrivit care te va ajuta sa suporti mai usor temperaturile caniculare si presupune o investitie minima. Este foarte dificil sau chiar imposibil sa rezisti temperaturilor care nu de putine ori depaseste 40 de grade Celsius, deci apeleaza cu toata increderea la aparatele menite sa iti readuca confortul. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa.

 

9

Pret

9.3/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *