19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Standy

Vremea devine din ce in ce mai dificil de suportat, de aceea ai neaparata nevoie de un aparat care sa te ajute sa treci mai usor peste canicula de afara, care se resimte din plin si in locuinta. Alege un ventilator cu putere suficient de mare pentru a iti readuce confortul chiar la tine acasa. Ventilatorul cu picior Argo Standy ar putea fi produsul potrivit nevoilor tale, dar nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre acesta.

Design

Este prevazut cu un design foarte placut si modern, fiind de culoare neagra, astfel ca se va integra perfect oriunde l-ai amplasa. Pe picior, se afla panoul de comanda prin intermediul caruia vei realiza setarile dorite, dar poti face acest lucru la fel de bine si prin intermediul telecomenzii.

Ca si dimensiuni, detine 155 x 45 x 41 cm ( D x H x  W) si cantareste 6.3 kg.

Specificatii

Argo Standy este un ventilator cu picior prevazut cu o putere suficient de mare, de 60 W, fiind capabil sa iti readuca confortul disparut odata cu inregistrarea temperaturilor ridicate. Detine trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie de preferinte.

Un alt aspect interesant la acest model de ventilator se refera la aplicatie de ventilator de podea, dar si la timer care poate fi programat in intervalul 0.5 – 7.5 ore.

Totodata, este dotat cu elice din AS, fiind un material de calitate net superioara, prezentand o rezistenta si durabilitate mai mare comparativ cu alte materiale. De asemenea, grila de protectie este realizata din spite din metal.

Un alt avantaj este constituit de faptul ca aparatul prezinta telecomanda, pentru a controla aparatul mai rapid si mai facil, fara sa fie nevoie sa te deplasezi de fiecare data la panoul principal.

Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de viteza este de 64.6 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest ventilator, avand o viteza mare reuseste sa racoreasca eficient incaperea. De asemenea, au fost atrasi de faptul ca Argo Standy prezinta timer si telecomanda, fiindca nu toate modelele de ventilatoare sunt prevazute cu aceste doua elemente. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Daca esti in cautarea unui ventilator suficient de puternic si eficient, probabil ca ti s-ar potrivi foarte bine ventilatorul Argo Standy. Este un aparat usor de utilizat, montat si transportat dintr-o incapere in alta, astfel ca vei putea racori eficient mai multe incaperi. Vezi aici si o oferta de pret actuala.

9.3

Pret

8.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • putere de 60 W
  • trei trepte de viteza
  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *