19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZFT 1602

Nu ai de ce sa suporti cu greu temperaturile caniculare, cand poti apela la aparatele care sunt capabile sa iti readuca starea de bine. Iti prezentam ventilatorul cu picior Zass ZFT 1602 ce poate fi o alternativa de luat in calcul, in sezonul cald.

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact, avand carcasa de culoare alba. Pe piciorul ventilatorului, regasim panoul de comanda, de unde vei putea realiza setarile. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 52 x 43 x 140 cm ( D x H x W) si cantareste 3.94 kg.

Specificatii

Zass ZFT 1602 este un ventilator ce te poate ajuta sa suporti mai usor temperaturile caniculare. Puterea sa este de 50 W si prezinta trei trepte de viteza, astfel incat sa o adaptezi cum iti este mai confortabil.

Inaltimea aparatului este reglabila si poate varia intre 98 si 130 cm.

Cum nu prezinta telecomanda, va putea fi setat doar prin intermediul panoului de comanda amplasat pe picior.

Este prevazut cu timer ce iti va permite sa programezi aparatul, astfel ca vei putea adormi cu el deschis, iar ulterior, se va inchide automat.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 51.7 dB, deci nu va fi deranjant nici din aceasta perspectiva.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat chiar util, pe care il recomanda cu toata increderea. Poate fi un substituent destul de bun al unui aparat de aer conditionat, atunci cand nu dispui de un buget suficient de mare pentru a face o investitie pe masura. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul Zass ZFT 1602 este un aparat ce iti poate fi de mare ajutor in sezonul cald, deci un produs eficient. Mai mult decat atat, nu presupune o investitie foarte mare, deci este accesibil cam tuturor bugetelor. Verifica aici cea mai recenta oferta propusa.

Review pe scurt: Zass ZFT 1602

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza
  • timer

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *