19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FS40-24

Inca mai rezisti temperaturilor caniculare inregistrate de termometre? Cred ca a sosit momentul sa iti recreezi confortul din casa ta si sa te simti mai bine ca niciodata. Fie ca nu esti dispus sa realizezi o investitie prea mari din motive cunoscute doar de tine, poti apela cu incredere chiar si la un ventilator. Discutam in continuare despre ventilatorul cu picior Vortex FS40-24, pentru a verifica daca este sau nu, produsul potrivit si nevoilor tale.

Design

Din perspectiva estetica, discutam despre un aparat cu design compact, fiind de culoare neagra in combinatie cu rosu. Pe piciorul acestuia, regasim panoul de comanda cu butoanele aferente. Prezinta o inaltime de 125 cm si o greutate de 3 kg.

Specificatii

Vortex FS40-24 este un ventilator ce inregistreaza o putere de 40 W si trei trepte de viteza, ce iti va permite sa reglezi puterea dupa necesitate si preferinte.

Aparatul este prevazut cu timer cu ajutorul caruia, vei putea seta pornirea sau inchiderea automata a aparatului, dupa expirarea celor 60 de minute.

Nu dispune de telecomanda, deci controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de comanda.

Parerea clientilor

In principiu, clientii sustin ca aparatul se descurca destul de bine si ca reuseste sa racoreasca incaperea unde este amplasat. Nu este un aparat pretentios, iar cu toate acestea isi face treaba eficient. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Ventilatorul cu picior Vortex FS40-24 iti poate fi de mare ajutor in sezonul cald si, mai mult decat atat, presupune o investitie minima. In mare parte, cumparatorii sunt incantati de eficienta acestui aparat si il recomanda. Aici poti consulta o oferta de pret excelenta.

9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • timer
  • trei trepte de viteza

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *