25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Vortex FS40-A4

Un aparat foarte practic in sezonul cald si ieftin poate fi si ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4 despre care vom discuta in cadrul acestui articol. De multe ori, caldura ne ia prin suprindere, iar pentru multi cumparatori achizitionarea unui aparat de aer conditionat presupune o investitie semnificativa. Nicio problema, pentru ca iti poti face treaba destul de bine si cu un ventilator. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

In ceea ce priveste design-ul, aparatul este prevazut cu o carcasa simpatica, alba in combinatie cu albastru. Pe piciorul aparatului, se afla amplasat panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite.

Specificatii

Vortex FS40-A4 este un ventilator cu picior ce inregistreaza o putere de 40 W si trei trepte de viteza. Astfel, vei putea ajusta puterea aparatului, dupa bunul plac.

Diametrul elicei este de 40 cm. Nivelul de zgomot atinge maxim 60 dB, deci nu va fi deranjat fonic.

Aparatul nu este prevazut cu telecomanda, deci controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de comanda.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca si-au facut foarte eficient treaba cu acest aparat, care le-a readus confortul. Nu au identificat probleme de functionare, deci considera raportul calitate/pret foarte bun,

Concluzie

Ventilatorul cu picior Vortex FS40-A4 este un aparat foarte practic in sezonul cald, ce poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou. Nu ocupa foarte mult spatiu si este extrem de usor de montat. In plus, pretul de achizitie este foarte accesibil si il poti verifica aici.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *