25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko EFS5100W

Esti in cautarea unui ventilator suficicent de puternic si flexibil nevoilor tale? Ti-ar putea fi de mare folos ventilatorul cu picior Beko EFS5100W, insa pana a ajunge la aceasta concluzie, trebuie sa afli toate detaliile necesare despre produsul in cauza.

Design

Design-ul acestui model de ventilator este unul destul de discret, avand carcasa alba, astfel ca se va adapta perfect in orice tip de incapere l-ai amplasa. Pe piciorul acestuia, se afla panoul de comanda, de unde vei selecta functiile dorite. In plus, permite ajustarea inaltimii astfel incat aerul sa fie ventilat la inaltimea dorita.

Specificatii

Beko EFS5100W este un ventilator ce inregistreaza o putere de 50 W si trei trepte de viteza, pentru a racori incaperea in cat timp vei dori.

Pentru un plus de confort, vei putea regla unghiul de inclinare, devenind astfel, un aparat extrem de flexibil.

Timer-ul va permite aparatului sa fie oprit in mod automat.

Setat pe cea de-a treia treapta de viteza, observam functia Power Flow responsabila cu crearea unui flux puternic de aer, pentru o racorire instanta.

Pentru a intensifica activitatea aparatului si racirea incaperii, poti activa functia de oscilatie ce presupune miscarea fluida, acoperind o arie mai larga.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest ventilator si sustin ca functioneaza in parametrii optimi. I-a ajutat foarte mult sa suporte temperaturile inalte si chiar il recomanda mai departe. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko EFS5100W este un ventilator foarte practic si eficient, care se descurca excelent in a tine la distanta disconfortul cauzat de temperaturile ridicate. Este foarte usor de montat, utilizat si mutat dintr-un loc in altul, iar raportul pretul de achizitie este foarte bun si il poti verifica aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza
  • functia oscilatie
  • timer
  • functia Power Flow

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *