25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko EFS8000W

In sezonul cald, este aproape imposibil sa rezisti fara un sistem de climatizare eficient. Atunci cand nu ai posibilitatea din diverse motive sa achizitionezi un aparat de aer conditionat, iti recomandam cu increderea substituirea acestuia cu un ventilator eficient. Ventilatorul cu picior Beko EFS8000W este un model de luat in calcul, dar nu inainte de a afla tot ceea ce este important despre el.

Design

Este prevazut cu o carcasa de culoare alba, fiind o prezenta destul de discreta indiferent de locul unde l-ai amplasa. Pe piciorul acestuia, se afla display-ul LED, ce iti va permite sa realizezi setarile dorite. Dar, poti face acest lucru foarte facil si prin intermediul telecomenzii. Inaltimea este reglabila astfel ca poate varia intre 122 si 137 cm.

Specificatii

Ventilatorul Beko EFS8000W este prevazut cu motor Inverter DC ce inregistreaza o consum cu pana la 70% mai mic. Debitul este destul de puternic de 2700 mc/s pentru a raci camera mai rapid si eficient. Puterea acestuia este de 35 W.

Te va impresiona si in ceea ce priveste treptele de viteza, astfel ca prezinta nu mai putin de 26. Treptele 1-10 sunt recomandate in cazul in care ai bebelusi, intre 4 si 14 pentru copii si intre 16 si 26 pentru adulti. Pentru persoanele in varsta, recomandam treptele de viteza cuprinse intre 10 si 20.

Nu mai este nevoie sa realizezi manual setarile, pentru ca acest ventilator este prevazut cu senzor de temperatura astfel reusind sa pastreze confortul ambiental prin mentinerea unei temperaturi constante.

Chiar si telecomanda ventilatorului Beko EFS8000W este una cat se paote de interesanta fiind prevazuta cu buton rotativ.

Activand Silent mode, aparatul va functiona extrem de silentios, astfel ca nu il vei auzi aproape deloc.

Daca pret de 12 ore nu vei realiza nicio setare, atunci aparatul se va inchide automat.

Timer-ul iti va permite presetarea activitatii aparatului intre 0.5 si 12 ore.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt mai mult decat multumiti de acest produs pe care il recomanda cu toata increderea mai departe. Sustin ca isi face treaba excelent, iar functiile din dotare nu fac altceva decat sa ii sporeasca eficienta. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ventilatorul Beko EFS8000W este un model performant, care te va surprinde cu o serie de functii si tehnologii interesante. Toate acestea il fac sa devina un aparat si mai eficient, dar in acelasi timp este si usor de utilizat, chiar si de persoanele varstnice. Consulta aici si o oferta de pret actuala.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • 26 trepte de viteza
  • timer
  • motor Inverter DC
  • senzor de temperatura
  • Silent Mode

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *